Σενάρια για Σαάρατε και Γιούβε

17:02 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόκειται για τον Μάουρο Σάρατε της Λάτσιο. Σύμφωνα με το διαδικτυακό «TuttoJuve» η «Μεγάλη Κυρία» πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Αργεντινού άσου.

Ο μεγάλος πόθος του Αντόνιο Κόντε για την επίθεση της Γιουβέντους ήταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Η υπόθεση της μεταγραφής, όμως, του Ολλανδού άσου είναι πολύπλοκη και αυτό οδηγεί τους ανθρώπους της «Γιούβε» σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων.

Σύμφωνα με το «TuttoJuve» η ιδέα που μοιάζει να ωριμάζει είναι αυτή του Μάουρο Ζάρατε. Ο Αργεντινός έπαιξε την περασμένη χρονιά στην Ίντερ, δανεικός από τη Λάτσιο. Η απόδοσή του δεν ήταν ανάλογη

της αξίας του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή του στην ομάδα της Ρώμης, όπου θα ήθελε να παραμείνει για όλη του τη ζωή, όπως είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες.

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει αν η Γιουβέντους προχωρήσει σε πρόταση απόκτησης του Ζάρατε. Οι άνθρωποι της «Γιούβε» είναι πεπεισμένοι πως ο Αργεντινός επιθετικός ταιριάζει με το πλάνο του Κόντε και μπορεί στους «μπιανκονέρι» να επανέλθει στα επίπεδα απόδοσης που είχε τα πρώτα χρόνια του στην Ιταλία. Μάλιστα φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 7 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Ποσό που δύσκολα θα αφήσει ασυγκίνητους τους διοικούντες τη Λάτσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα