"Σουηδός" ο Κεραμιδάς!

Το γράψαμε; Ισχύει!...
Οι τελευταίες λεπτομέρειες… διευθετήθηκαν και, πλέον, ο Κώστας Κεραμιδάς είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της Σόλνα Βίκινγκ. Το basketblog.gr σας είχε ενημερώσει από τις 02/05 για την δελεαστική πρόταση που είχε δεχθεί ο πρώην, πλέον, προπονητής του Αστέρα Εξαρχείων, ενώ ένα μήνα αργότερα είχε επανέλθει ενημερώνοντάς σας για την πρόοδο των συζητήσεων των δύο πλευρών.

Στις 21/06 (στο άρθρο με τίτλο "Βίκινγκ διετίας ο Κεραμιδάς") σας πληροφορήσαμε για την οριστική συμφωνία

του Κώστα Κεραμιδά με την σουηδική ομάδα. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Αστέρα Εξαρχείων, ο οποίος μέσω ανακοίνωσή της επισημοποίησε το διαζύγιο με τον έμπειρο τεχνικό ελέω… Σόλνα Βίκινγκ.

Ο πρόεδρος των "μελανόλευκων", Ανδρέας Μαζαράκης, αποχαιρέτησε τον Κώστα Κεραμιδά τονίζοντας: "Δεν βάζουμε τελεία σε μια σχέση που δεν ήταν μακροχρόνια, αλλά είχε βάθος και αμοιβαία εκτίμηση.

Βάζουμε άνω τελεία και περιμένουμε τη στιγμή που θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας. Ευχόμαστε στον Κώστα καλή επιτυχία, σημειώνοντας πως νοερά θα είμαστε μαζί του σε κάθε αγώνα του στο σουηδικό πρωτάθλημα. Υπάρχει το συναίσθημα της λύπης γιατί δεν θα είναι μαζί μας, αναμεμειγμένο με χαρά γιατί ο Αστέρας έγινε το σκαλοπάτι για να κάνει το άλμα στην καριέρα του".

Από την πλευρά του ο Κώστας Κεραμιδάς δήλωσε: "Καθένας στη θέση μου θα ήταν ευτυχισμένος, όμως ταυτόχρονα νιώθω στεναχώρια που υποχρεωτικά αποχωρίζομαι τον Αστέρα, προσωπικά τον Αντρέα Μαζαράκη, όλους όσους δούλεψαν για να έχουμε μια σπουδαία χρονιά.

Θα μου λείψουν οι φίλαθλοι της ομάδας, που με αγκάλιασαν, που ήταν κοντά μας σε κάθε στιγμή. Θα τους έχω στην καρδιά μου κι όταν επιστρέψω στην Ελλάδα ο Αστέρας θα είναι η ομάδα που θα μιλήσω. Εδώ νιώθω ότι είναι το σπίτι μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα