Σχεδόν καθάρισε η Άρσεναλ

23:43 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAHUE- 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΡΣΕΪΓ: 2-0
Γήπεδο: Emirates

Η Άρσεναλ κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Μαρσέιγ, έφτασε τους 12 βαθμούς και μοναδική περίπτωση να μείνει εκτός είναι να χάσει από τη Νάπολι με τρία γκολ διαφορά την τελευταία αγωνιστική, να νικήσει ταυτόχρονα η Ντόρτμουντ και η πρόκριση να παιχτεί στα γκολ... Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Το ματς ξεκίνησε παραπάνω από ιδανικά για την Άρσεναλ, καθώς άνοιξε το σκορ με τη σέντρα. Μόλις στο 28ο δευτερόλεπτο του αγώνα, ο Σανιά τροφοδότησε τον Γουίλσιρ στα δεξιά, εκείνος έκανε όμορφη κίνηση προς τα μέσα και με τρομερό αριστερό σουτ νίκησε τον Μανταντά. Στο 7ο λεπτό οι Ζιρού, Γουίλσιρ και Ράμσεϊ συνδυάστηκαν όμορφα, αλλά το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στον Μανταντά, που έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά, ενώ στο 17' η κεφαλιά του Ζινιάκ έφυγε μόλις άουτ. Στο 26' ο Ροσίτσκι βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι αλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ, ενώ στ 37' η Άρσεναλ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ράμσεϊ από τον Ν' Κουλού, αλλά ο Μανταντά νίκησε τον Οζίλ και κράτησε το 1-0.

Στο 54' το σουτ του Ζιρού σταμάτησε στο σώμα του Αμπντάλα, ενώ στο 56' ο Μανταντά έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Οζίλ. Στο 71' ο Τοβέν αστόχησε από καλή θέση και στ 74' νικήθηκε από τον Σέζνι, όπως και στο 77',

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ροσίτσκι (75' Καθόρλα), Γουίλσιρ (75' Γουόλκοτ), Ράμσεϊ, Φλαμινί (81' Αρτέτα), Οζίλ, Ζιρού.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αμπντάλα, Ν' Κουλού, Μέντες, Μορέλ, Λεμινά (81' Σεϊρού), Ρομάο, Ιμπουλά (56' Τοβέν), Τζ.Αγιού (56' Βαλμπουενά), Καλιφά, Ζινιάκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα