Η στιγμή που ένας 16χρονος ξύπνησε από κώμα 4 μηνών! (ΦΩΤΟ)

23:00 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα 16χρονο αγόρι που βρισκόταν επί τέσσερις μήνες σε κώμα ξύπνησε επιτέλους και ο πατέρας του μπόρεσε να τον αγκαλιάσει ξανά. Η συγκλονιστική στιγμή απαθανατίστηκε από την αδελφή του νεαρού.

Ο 16χρονος Ράιαν Σμιθ τον Ιούλιο πήγαινε στη δουλειά του με το ποδήλατο χωρίς να φοράει κράνος, γιατί δεν ήθελε να χαλάσουν τα μαλλιά του, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μετά το ατύχημα έπεσε σε κώμα και οι γιατροί φοβούνταν ότι μπορεί να μην τα καταφέρει να συνέλθει ποτέ. Ο πατέρας του, Μαρκ, από τότε δεν έφευγε από το πλευρό του

καθώς η κάθε στιγμή μπορούσε να είναι η τελευταία.

Κι όμως μετά από 4 μήνες αγωνίας, δέχθηκε την «καλύτερη αγκαλιά που του έκαναν ποτέ», όπως είπε ο ίδιος.

«Ήταν απίστευτη η στιγμή, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Από εκεί που μας έλεγαν, ότι μπορεί να τον χάσουμε, ξύπνησε και μπόρεσα να τον αγκαλιάσω για πρώτη φορά, μετά από μήνες. Ήταν η καλύτερη αγκαλιά που μου έκαναν ποτέ. Του είπα 'γεια' και αφού πήρε μία βαθιά ανάσα, μου απάντησε... 'γεια'. Αφού χοροπηδούσα σαν τρελός για περίπου δέκα λεπτά, του ζήτησα να πει 'μπαμπά' και είπε και αμέσως μετά, η μαμά του ζήτησε να της πει 'μαμά' και αποκρίθηκε. Δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος εδώ και πολύ καιρό. Είναι θαύμα», είπε ο 44χρονος.

Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή για τον Ράιαν που τώρα τον περιμένει μακρύς δρόμος ακόμα, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα