Σαρωτική η ΑΕΚΑΡΑ!

17:22 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

Σαρωτική ήταν η ΑΕΚ στην επιστροφή της στο Πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ, μετά το τέλος της αποχής των διαιτητών. Η Ένωση συνέτριψε με 49-18 τον Αρχέλαο με και έδωσε γκολ και θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Πανελληνίου και πανηγύρισε ακόμα μια μεγάλη νίκη.

Το ματς

Δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού το πρώτο ημίχρονο, καθώς από την αρχή η ΑΕΚ έδειξε πως είναι το αφεντικό και δεν

έδωσε δικαιώματα στον Αρχέλαο. Έτσι, η Ένωση με συνοπτικές διαδικασίες κατάφερε από την αρχή να ανοίξει την ψαλίδα (17-3) και να πάει στα αποδυτήρια με το εντυπωσιακό 26-6!
Στην επανάληψη η Ένωση διατήρησε ένα καλό ρυθμό και παρά τις αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, έδειξε εξαιρετική εικόνα σε άμυνα κι επίθεση (34-9). Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν ανέβασαν περισσότερο τη διαφορά (41-13) και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 49-18.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης):Μπακαούκας , Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς, Νικολαϊδης , Τσακνής, Συγγάρης, Σανίκης, Αλβανός, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου , Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γιώργος Καραδήμος): Παπαδόπουλος, Ξεφτέρης, Σαμλίδης, Μειτανίδης , Ράπτης, Τριανταφύλλου , Βουτσάς , Ξώνης, Μελικιάν, Ραγκέλοβιτς, Κοσμίδης, Ράντος , Σαιδές , Παπαδόπουλος Τ., Ασαρίδης .

Keywords
Τυχαία Θέματα