«Σάπιο μήλο ο Μπαλοτέλι»

10:49 8/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν την Μίλαν να ετοιμάζει πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έσπευσε να υπογραμμίσει πως δεν πρόκειται ποτέ να πάρει στην ομάδα ένα σάπιο μήλο, όπως χαρακτήρισε τον Ιταλό επιθετικό, που μπορεί να μολύνει τους υπόλοιπους.

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για
-Τον Μπαλοτέλι: "Πολλές φορές έχω αναφερθεί στον χαρακτήρα του παίκτη και δεν αναθεωρώ τις απόψεις μου. Λόγω ιδιορρυθμίας, ο Μπαλοτέλι, όσο καλός

παίκτης και να είναι, δεν πρόκειται ποτέ να έρθει στην Μίλαν. Αν βάλεις ένα σάπιο μήλο στα αποδυτήρια, μπορεί να μολύνει και τους υπόλοιπους. Δεν θα τον δεχόμουν ποτέ στην ομάδα".
-Τον Ελ Σααραουί: "Είχαμε την τύχη και την διορατικότητα να αποκτήσουμε τον Ελ Σααραουί. Έναν παίκτη με μεγάλες δυνατότητες και εξαιρετικό χαρακτήρα, απόλυτα ταιριαστό στο στυλ της Μίλαν. Θεωρώ πως μπορεί να γίνει σύμβολο για την ομάδα μας, όπως ήταν ο Μαλντίνι ή ο Μπαρέζι. Για τον Στεφάν δεν πρόκειται να αποδεχτούμε καμία πρόταση. Θα μείνει για πάντα κοντά μας και θα γράψει ιστορία με την φανέλα της ομάδας μας".
-Τον Αντρέα Πίρλο: "Δεν κρύβω πως κάθε μέρα που περνάει μετανιώνω για την αποχώρηση του Πίρλο. Όποτε τον βλέπω μου έρχεται να κλάψω. Δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να φύγει, αν και την περίοδο εκείνη υπήρχαν κάποια προβλήματα ανάμεσα σε εκείνον και τον προπονητή. Δεν ήθελα να φύγει από την ομάδα. Είναι ακόμα φίλος μου και κάθε φορά που τον βλέπω του το επαναλαμβάνω".
-Τον Πάτο: "Με τον Πάτο υπάρχει μια συμφωνία. Μόλις επανέλθει από τους τραυματισμούς, θα επιστρέψει στην Μίλαν. Σε δυο χρόνια, το πολύ, θα είναι ξανά παίκτης μας".
-Τον Αλέγκρι: "Ένας πρόεδρος πρέπει να λέει την αλήθεια. Για αυτό... ας περάσουμε στην επόμενη ερώτηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα