Σάντος: Κανείς δεν είναι πολύ καλύτερος από μας

16:04 3/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος για την θέληση και την διάθεση που θα δείξουν οι Έλληνες διεθνείς στα τελικά του EURO 2012 εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος υποστήριξε πως καμία ομάδα από όσες συμμετέχουν στο τουρνουά δεν είναι καλύτερη από την Εθνική Ελλάδας.

Σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας

τόνισε: " Ευχαριστώ για τις ευχές για «καλή τύχη». Οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν. Κι αυτοί είναι που μου δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε και πάλι τον ελληνικό λαό. Ξέρω ότι θα δείξουμε και θέληση και διάθεση. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όποια αντίπαλη ομάδα να μας κερδίσει. Κανένας δεν είναι πολύ καλύτερος από εμάς".
Δηλώσεις έκαναν επίσης ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Σωτήρης Νίνης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
Καραγκούνης: "Το κλίμα στην Εθνική ομάδα είναι πάντα καλό. Όλοι ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε σε μερικές ημέρες. Ένας επιπλέον και ιδιαίτερος λόγος είναι και οι συνθήκες διαβίωσης στη χώρα. Θέλουμε να δώσουμε μια χαρά στους Έλληνες. Θα αγωνιστούμε στη διοργάνωση χωρίς άγχος και πίεση και θα τα δώσουμε όλα, ελπίζοντας ότι θα χαρίσουμε και πάλι όμορφες στιγμές".
Λυμπερόπουλος: "Στις 8 Ιουνίου θα γνωρίζουμε πόσο έτοιμοι είμαστε. Η αποστολή ξεκινά με πολλά όνειρα και αισιοδοξία, αλλά και ταπεινότητα. Έχουμε «το γνώθι σ' αυτόν». Στο πίσω μέρος του μυαλού μας θέλουμε πάντα το κάτι παραπάνω. Με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".
Νίνης: " Το γεγονός ότι η Εθνική πηγαίνει για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δείχνει πολλά. Στόχος όλων των παιδιών είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για μια έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία, με καλές εμφανίσεις και πορεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα