Σάντος: Ελάτε μαζί μας

11:07 30/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε για την Λισαβόνα όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία σε φιλικό προετοιμασίας και πριν την αναχώρηση ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τους Έλληνες φιλάθλους να ακολουθήσουν την εθνική ομάδα στο όνειρο που ξεκινάει με τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ και

σε δηλώσεις του τόνισε: "Δεν πρόκειται να πω πολλά, γιατί έτσι κι αλλιώς τις λέξεις τις παίρνει ο άνεμος. Το μοναδικό που θέλω να πω είναι πως ξεκινάει το όνειρο και σίγουρα θα δουλέψουμε όλοι στο μάξιμουμ για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε μαζί μας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι έχω συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές. Θα τα πούμε άλλη φορά αυτά".

Στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ βρέθηκαν και Έλληνες διεθνείς που έκαναν δηλώσεις.
Καραγκούνης: "Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ που είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά στο ποδόσφαιρο και την Εθνική. Από εκεί και πέρα, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και τους συμπαίκτες μου που θα μπούμε στο αεροπλάνο για να κάνουμε το όμορφο αυτό ταξίδι. Πιστεύω πως είμαστε όλοι καλά, έχουμε ένα στόχο που είναι να επιστρέψουμε ύστερα από αρκετό καιρό και παραπάνω από ένα μήνα. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα".
Γκέκας: "Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Φαίνεται το κλίμα που υπάρχει. Πάμε για το όνειρο".
Καπίνο: "Είναι κάτι που με χαροποιεί πολύ. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι στο ταξίδι με όλα αυτά τα παιδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα