Τζέραρντ: Είμαστε αισιόδοξοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι

10:29 30/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Αγγλίας προετοιμάζεται για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο Στίβεν Τζέραρντ υπογράμμισε πως όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας είναι αισιόδοξοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας τόνισε: "Όλοι μας είμαστε αισιόδοξοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Όλοι έχουν φροντίσει ώστε το κλίμα να είναι ιδανικό και να δουλεύουμε υπό τι κατάλληλες συνθήκες. Θεωρώ ότι και οι νέοι έχουν προσαρμοστεί πολύ εύκολα και γρήγορα και γενικά, είναι φοβερό να βλέπεις όλους τους παίκτες να παλεύουν καθημερινά και να δίνουν τον καλύτερο

τους εαυτό".
Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει στον όμιλο την Ουρουγουάη και για την απουσία του συμπαίκτη του, στη Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, ο Τζέραρντ δήλωσε: "Δεν μας απασχολεί ο Σουάρες... Δεν επικεντρωνόμαστε στις μονάδες ".
Τέλος, ο Τζέραρντ μίλησε για τον Τζόρνταν Χέντερσον και την πιθανή συνεργασία τους στην Εθνική Αγγλίας μετά τα όσα έκαναν μαζί στη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν: "Μην εκπλαγείτε αν τον δείτε να ξεχωρίζει... Το παιχνίδι του και οι πάσες του είναι σε εξαιρετικό επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα