«Θα βγάλω στον αέρα τους μεγαλομετόχους»

12:37 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την αισιοδοξία που επικρατεί στην ΠΑΕ ΟΦΗ για το γεγονός ότι η κρητική ομάδα θα πάρει τελικά αδειοδότηση από την ΕΠΟ μετέφερε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Σήφης Κορωνάκης. Ωστόσο προειδοποίησε πως αν ο ΟΦΗ δεν πάρει άδεια θα αποκαλύψει τα ονόματα όλων των μεγαλομετόχων που, όπως ισχυρίζεται, εμφανίζονται αδιάφοροι μπροστά στο ενδεχόμενο ο ΟΦΗ

να μην πάρει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα πόσα δήλωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για
Το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Υπάρχει μια αισιοδοξία. Εμείς έχουμε τέσσερα-πέντε προβληματάκια που θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε μέχρι την Δευτέρα και δεν τα έχουμε λύσει, επειδή είμαστε μια νέα διοικούσα επιτροπή. Το πιο δύσκολο είναι οι έντεκα προσφυγές για τις οποίες πήραμε αναβολή για τις αρχές του Ιουνίου. Θα κάνουμε διακανονισμό με τους παίκτες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και τα παιδιά γνωρίζουν ότι αν υποβιβαστεί η ομάδα δεν θα πάρουν τα λεφτά τους, οπότε χρειάζεται να βοηθήσουν. Έχουμε κάποιες υποθέσεις που αν τις ξεπεράσουμε, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".
Τον λόγο που ανέλαβε αν και γνώριζε τα προβλήματα: "Όταν βλέπεις ότι υπάρχει αδιαφορία από τους μεγαλομετόχους και από τους ανθρώπους που διοικούσαν τον ΟΦΗ, τι μπορείς να κάνεις ως παλαίμαχος παίκτης που έχει υπηρετήσει αυτή την ομάδα; Κάθε μέρα τρέχω και αν δεν τα καταφέρω θα τους βγάλω στον αέρα και θα αποκαλύψω τις ταυτότητες τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα