Σάιτ για αγορά μετοχών σχεδιάζει ο Αλαφούζος

10:57 7/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου για την σωτηρία του Παναθηναϊκού βασίζεται και στην οικονομική ενίσχυση από τους απλούς φίλους της ομάδας με τον επιχειρηματία να στηρίζει πολλά και στην στήριξη από Έλληνες του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος ετοιμάζεται να κατασκευάσει ιστοσελίδα στην οποία ο οπαδός του Παναθηναϊκού που ζει στο εξωτερικό να έχει την δυνατότητα να αγοράσει

μετοχές της ομάδας.
Σε ερώτηση ενός ομογενή από την Νέα Υόρκη πώς θα μπορέσει ο ίδιος να αγοράσει μετοχές, ο Αλαφουζος απάντησε μέσω Twitter: "Θα είναι πολύ εύκολο. Μέσω του ειδικού σάιτ που κατασκευάζεται. Τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες".

Παράλληλα, ο Αλαφούζος κάνει τις τελικές επαφές για τα άτομα που θα συγκροτήσουν το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αλαφούζο να επιμένει στο εγχείρημα των δυο προέδρων με τους Αριστείδη Καμάρα και Δημήτρη Γόντικα να είναι οι επιλογές του. Ωστόσο οι δυο άντρες εμφανίζονται επιφυλακτικοί καθώς ακόμα δεν έχουν μπει χρήματα στα ταμεία της ομάδας κάτι που θα συμβεί μόλις προκύψει διοίκηση. Τότε τα περίπου 3 εκ. ευρώ που έχει συγκεντρώσει ο Αλαφούζος θα μπουν σε ειδικό λογαριασμό από την αστική εταιρεία που θα ιδρυθεί και με αυτά τα χρήματα θα τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει αδειοδότηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα