«Ροντέο» στο Βικελίδης (VIDEO)

21:58 16/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 29η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Κομίνης

Μετά από ένα ματς που κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν είχε το μυαλό του στην μπάλα Άρης και ΠΑΟΚ

αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους "κίτρινους" να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τη Β'Εθνική.

Με πολλά νεύρα και κακό στο πρώτο 20λεπτο το ματς με τον Άρη να ανοίγει το σκορ στο 23' χάρη στο "δώρο" του Γλύκου που δεν κατάφερε να επέμβει σωστά στο φάουλ του Τάτου. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 25' απείλησε με τον Στοχ. Ο Σλοβάκος στο 33' έκανε σέντρα-σουτ με την μπάλα να περνά παράλληλα με την εστία. Στο 40' ο Νάχτο βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά πλάσαρε άουτ. Με την ολοκλήρωση των 45' ήρθε η ισοφάριση όταν ο Οικονομόπουλος στην προσπάθεια να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-1. Ακολούθησε σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων (έπρεπε σίγουρα να υπάρξουν αποβολές) ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής απέβαλλε με αυστηρή κόκκινη τον Κάτσε για μαρκάρισμα στον Κύργια. Η αποβολή έφερε νέα ένταση με τον Αγκάνθο να χτυπά τον Τζαβέλλα και να βλέπει μόνο κίτρινη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση καθώς ο διαιτητής ζητούσε εγγυήσεις από τους ανθρώπους των δύο ομάδων για την ομαλή διεξαγωγή του ματς. Όταν τελικά έγινε σέντρα το ματς δεν είχε ρυθμό ενώ τα ΜΑΤ προσπαθούσαν να χωρίσουν τους οπαδούς του Άρη στην κερκίδα των επισήμων όπου είχε ξεκινήσει εμφύλιος. Πρώτη αξιόλογη φάση ήταν αυτή του 65' όταν ο Στοχ έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να βρίσκει το δοκάρι. Στο 74' το ματς διεκόπη εκ νέου (αυτή τη φορά για ρίψη αντικειμένων) και ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά. ο Άρης στο 88' έμεινε επίσης με δέκα καθώς ο Αγκάνθο είδε δεύτερη κίτρινη. Λίγο μετά ο Νάτχο απείλησε με πλασέ.

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας (79'Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Βανγκέλη, Μανιάς, Σουνάς (60'Καραγιάννης)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λούκας (63'Σαλπιγγίδης), Στοχ (86'Γεωργιάδης), Βίτορ, Κάτσε, Κατσουράνης (90'Κιτσίου), Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο

Keywords
Τυχαία Θέματα