Ριζάι: Έδωσα 90.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού!

14:37 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ESPRESSO ο Αλκέτ Ριζάι σοκάρει με τον ισχυρισμό του πως έχει ενισχύσει οικονομικά την οργάνωση "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και μάλιστα υποσχέθηκε πως θα το ξανακάνει.
Όπως δήλωσε ο βαρυποινίτης: "Οι μπράβοι είναι... γαλοπούλες φουσκωμένες! Θα τους πάρω όλα τα λεφτά από τα μαγαζιά τους και θα τα δώσω στο Χαμόγελο του Παιδιού! Το έχω κάνει άλλωστε! Από το 2000 έως το 2002 έχω δώσει 90.000 ευρώ! Υπάρχουν τα παραστατικά".

Η εφημερίδα ESPRESSO Espresso επικοινώνησε με τον πρόεδρο του "Χαμόγελου του Παιδιού" Κώστα Γιαννόπουλο προκειμένου να εξακριβώσει αν ο ισχυρισμός του Ριζάι αληθεύει: "Είναι αλήθεια ότι έχουμε αρκετές δωρεές από φυλακισμένους, αλλά οι περισσότερες είναι ανώνυμες. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν περιλαμβάνεται σε αυτούς ο Ριζάι" απάντησε.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο βαρυποινίτης κατηγορεί τα κυκλώματα της νύχτας ότι τον παγίδευσαν, με αποτέλεσμα τις αλλεπάλληλες καταδίκες του: "Είναι όλοι τους χαφιέδες και ήθελαν να με κάνουν κι εμένα. Με τιμωρούν επειδή δεν έγινα ρουφιάνος και μου φορτώνουν ό,τι μπορούν". Υποστηρίζει ότι κάποιοι ήθελαν να τον μπλέξουν με αδικήματα που, όπως λέει, σιχαίνεται και δεν πρόκειται ποτέ να κάνει. "Δεν έχω πουλήσει ποτέ ναρκωτικά, ούτε έγινα νταβατζής! Τα λεφτά από αυτές τις δουλειές τα ξοδεύεις σε φάρμακα ή σε κηδείες!".

Keywords
Τυχαία Θέματα