Αιγύπτιος φωτογράφος απαθανάτισε το δολοφόνο του! (ΦΩΤΟ/VIDEO)

14:13 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η τελευταία εικόνα που κατέγραψε με την κάμερά του ήταν αυτή του δολοφόνου του. Ο 26χρονος Αιγύπτιος φωτογράφος Αχμέντ Σαμίρ Ασέμ κάλυπτε τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στη χώρα. Κάποια στιγμή, ενώ τραβάει βίντεο στρέφει την κάμερά του σε έναν στρατιώτη, ο οποίος εκείνη τη στιγμή τον σημαδεύει και τον πυροβολεί.

Ο Ασέμ είναι πλέον ένας από τους 51 ανθρώπους που έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους, στις διαδηλώσεις, από πυρά στρατιωτών.

Ο Ασέμ εργαζόταν

για την εφημερίδα Al-Horia Wa Al-Adala.

«Γύρω στις 6, ένας άνδρας ήρθε στα γραφεία μας με μία κάμερα γεμάτη αίματα και μας είπε, ότι ένας συνάδελφός μας είχε τραυματιστεί», δήλωσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Ahmed Abu Zeid,.

«Μία ώρα αργότερα, πληροφορηθήκαμε, ότι ο Αχμέντ είχε δεχθεί τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή, καθώς τραβούσε φωτογραφίες από τις κορυφές των κτιρίων. Η κάμερά του ήταν η μόνη, που κατέγραφε τα γεγονότα από την πρώτη στιγμή», είπε.

Από την πλευρά του πάντως, ο αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε για το περιστατικό, πως οι ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ, γιατί δέχθηκαν επίθεση τρομοκρατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα