Πύρρειος νίκη για Ολυμπιακό

21:30 22/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-4
Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Ο Ολυμπιακός μπορεί να νίκησε εύκολα με 4-0 τον ΟΦΗ, ωστόσο έχασε με τραυματισμό τον Σαβιόλα και στο ματς με τη Γιουνάιτεντ θα αναγκαστεί να ψάξει για λύσεις ανάγκης στην επίθεση.

Στο 28ο λεπτό

ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Σαβιόλα να βγαίνει τετ α τετ αλλά να πλασάρει άστοχα, ενώ ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ματς γενικότερα. Έτσι στο 39ο λεπτό ο Μασάντο πήρε την μπάλα σχεδόν στο κέντρο, έκανε την κούρσα και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ μάλιστα στο 42' ο Ολυμπιακός πέτυχε και το 2-0, καθώς ο Κάμπελ έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Σέποβιτς που νίκησε τον Φερνάντες σε τετ α τετ.

Στο 51ο λεπτό ο Φερνάντες είπε όχι σε σουτ του Κάμπελ, αλλά στο 52' ο Χολέμπας γύρισε στον Σέποβιτς που από κοντά έκανε το 3-0. Στο 78ο λεπτό ο Ρομπέρτο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κάλαϊτζιτς αλλά στο 88' ο Σέποβιτς με κοντινό πλασέ μετά από λανθασμένη επέμβαση του Φερνάντες σε φάουλ του Μασάντο.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Στάθης, Μονιάκης, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ντουντού (57' Κάλαϊτζιτς), Σίσιτς (46' Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης (75' Μπανούσης), Παπάζογλου, Ζε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (58' Μπονγκ), Χολέμπας, Κάμπελ, Μασάντο, Σάμαρης, Φουστέρ (62' Πελέ), Ιμπαγάσα, Σαβιόλα (33' Σέποβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα