Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

21:10 22/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ηλίας Βούρας 6

Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε όλο το ματς, τα... προβλεπόμενα τα έκανε σε γενικές γραμμές σωστά και στην μοναδική φάση που έκανε η Θύελλα, δέχθηκε γκολ χωρίς να έχει ευθύνη.

Σωκράτης Τσουκαλάς 4

Κατώτερος των περιστάσεων. Δεν κατάφερε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας ούτε αγωνιζόμενος δεξιά, ούτε όταν πήγε στα αριστερά.

Σταύρος Πεταυράκης 3

Οι απαιτήσεις από αυτόν είναι μεγαλύτερες, καθώς η θέση του αριστερού μπακ είναι η μοναδική για την οποία υπάρχει η σκέψη να μην ενισχυθεί.

Όμως με αυτή την εμφάνιση... χτύπησε καμπανάκι.

Βασίλης Ρόβας 3

Ήταν για ακόμη μια φορά... βαρύς στο κέντρο της άμυνας. Είχε ευθύνη στη φάση του γκολ, ενώ και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού από πίσω δεν προσέφερε τα αναμενόμενα.

Σταύρος Σταθάκης 3

Η επιστροφή του στην ενδεκάδα δεν ήταν η αναμενόμενη. Ήταν κι αυτός βαρύς, έκανε λάθη και φάνηκε εμφανώς επηρεασμένος.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο 5

Ήταν ο μόνος που διασώθηκε. Πάλευε μόνος του σε όλο το κέντρο και ο βαθμός του θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν είχε κι αυτός ευθύνη στη φάση του γκολ.

Δημήτρης Γροντής 3

Άψυχα σουτ, αποτυχημένες σέντρες... Δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της επιστροφής του στο αρχικό σχήμα και ορθώς αντικαταστάθηκε.

Αλεξάντερ Ντακόλ 3

Η εμφάνισή του προκάλεσε θλίψη. Το γεγονός ότι σε 90' λεπτά δεν είχε ούτε μια τελική προσπάθεια τα λέει όλα για την... επιθετική συνεισφορά του.

Ιβάν Μπρέσεβιτς 5

Χωρίς να πάρει ούτε μια τελική πάσα για σέντερ φορ, πάλεψε, προσπάθησε, όμως έπεσε θύμα της πολύ προβληματικής ανάπτυξης της ομάδας.

Δημήτρης Ανάκογλου 2

Ήταν ο χειρότερος όλων. Ουσιαστικά δεν μπήκε στο ματς. Είναι χαρακτηριστική μια φάση στο 65', στην οποία έβαλε το χέρι στη μέση και σταμάτησε!

Βαγγέλης Πλατέλλας 4

Από τα χειρότερα του παιχνίδια με την ΑΕΚ. Δεν πήρε τις πρωτοβουλίες... διαφορές που παίρνει συνήθως και περιορίστηκε σε κάποιες ντρίπλες μακριά από την περιοχή.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Νίκος Γεωργέας 4

Μπήκε από τον πάγκο και αγωνίστηκε ως ακραίος αμυντικός τόσο δεξιά, όσο και αριστερά, όμως δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω.

Ρενάλντο Ράμα 3

Έκανε την επανεμφάνισή του -έχοντας εμφανώς πάρει κάποια επιπλέον κιλά- και δεν προσέφερε ουσιαστικά. Δείχνει σαν να τα έχει παρατήσει...

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 2

Η ομάδα του παρουσίασε φρικτή νοοτροπία, έπειτα από ένα σερί πολύ επιβλητικών νικών και αυτό είναι δεδομένα και ευθύνη του προπονητή. Από εκεί και πέρα, οι διαφοροποιήσεις που έκανε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια (Σταθάκης, Γροντής) στο αρχικό σχήμα δεν τον δικαίωσαν, ενώ και οι αλλαγές του δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω. Παρεμπιπτόντως, φαντάζει απίστευτο ότι με το πιο πλήρες ρόστερ της κατηγορίας, σε ένα ματς που στράβωσε, δεν ολοκλήρωσε τις αλλαγές του...

Keywords
Τυχαία Θέματα