Ψύχραιμος ο Αλέγκρι

17:18 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μίλαν, η οποία στα πρώτα της τρία παιχνίδια στο Καμπιονάτο, έχει υποστεί δύο εντός έδρας ήττες από Σαμπντόρια και Αταλάντα. Σύμφωνα με τα Μέσα της Ιταλίας, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και η αναμέτρηση με την Άντερλεχτ για το Champions League θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον του.
Ο Ιταλός τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τους Βέλγους υποστήριξε πως παραμένει ήρεμος: «Παραμένω ήρεμος και είμαι

πεπεισμένος ότι θα έρθει και η πρώτη νίκη στο γήπεδό μας, απέναντι σε μία ομάδα που σεβόμαστε απόλυτα», είπε αρχικά για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ για να συνεχίσει: «Η Άντερλεχτ έχει σπουδαία ιστορία και πολύ συχνά αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο. Οπότε θα χρειαστεί να παίξουμε με υπομονή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για να τους αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας που θέλουμε μόνο τη νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολες αναμετρήσεις και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει», συνέχισε.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι «ροσονέρι» έχουν κατηγορηθεί για τη μεταγραφική τους πολιτική και την παραχώρηση αρκετών μεγάλων ποδοσφαιριστών: «Προφανώς θα υπήρχαν κάποιες δυσκολίες για να συμβεί αυτό. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αρνητικά όμως. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να αφήσουμε τα αποτελέσματα να μιλήσουν. Για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τίτλους, πρέπει να κερδίζουμε και παιχνίδια που δεν έχουμε παίξει καλά. Πλέον σκεφτόμαστε μόνο το Champions League και τίποτα άλλο».
Για τις σχέσεις του με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποστήριξε: «Πολλά ακούγονται για εμένα και τον πρόεδρο που δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Εγώ είμαι ο προπονητής και η σχέση μας είναι επαγγελματική. Αν δεν παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα, είναι λογικό να πληρώσει ο προπονητής για αυτό», είπε ο Αλέγκρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα