Ναδάλ: Θα επιστρέψω δυνατός

17:18 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο που παρουσιάστηκε στις αρχές της χρονιάς και τον έθεσε νοκ άουτ τον Ιούνιο στο Γουίμπλεντον θέλει ακόμη αρκετό καιρό μέχρι να αποκατασταθεί. Κι ενώ ο ίδιος έχει χάσει ουσιαστικά τη σεζόν, αφού υπολογίζεται ότι θα ξαναπιάσει ρακέτα γύρω στον Νοέμβριο, δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι ό,τι του ανήκει.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Vanity Fair» ο Ισπανός αναφέρθηκε σε όλα, ακόμη και το πότε θα σταματήσει το τένις. «Δεν ξέρω μέχρι πότε θα συνεχίσω να παίζω τένις. Μέχρι πριν από τον τραυματισμό

μου διένυα μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου. Ήμουν σε θέση να διεκδικήσω κάθε τίτλο. Ακολούθησαν όμως δύσκολες στιγμές...», τόνισε αρχικά.
Και συμπλήρωσε: «Σε πέντε χρόνια θα είμαι 31 και αν λάβουμε υπόψιν ότι ξεκίνησα στα 16, Ίσως το ότι δεν αγωνίζομαι τώρα, βοηθήσει στο να παρατείνω λίγο ακόμη την καριέρα μου».
Ερωτηθείς για τη μεγαλύτερη νίκη που έχει πετύχει ποτέ, ο Ισπανός δεν θέλησε να αναφερθεί σε κάποιον συγκεκριμένο αγώνα, απαντώντας, όπως πάντα, διπλωματικά: «Επιτυχία είναι να αγωνίζεσαι για τη νίκη και όχι η νίκη καθαυτή. Επιτυχία είναι το καθετί που κάνεις για να φτάσεις μέχρι τη νίκη. Βεβαίως χαίρομαι γιατί όλα όσα ήθελα τα έχω αποκτήσει κι αυτό με κάνει ευτυχή. Φέτος έχασα το Αυστραλιανό Όπεν, δεν μου άρεσε, αλλά κατά κάποιο τρόπο ήμουν και πάλι ευτυχισμένος», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα