Σχορτσιανίτης: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι»

17:18 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, στην καλή εικόνα που έδειξαν οι «πράσινοι» στα φιλικά παιχνίδια, ενώ όσον αφορά στον Ολυμπιακό και την επίσκεψή του στο ΣΕΦ επισήμανε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα, τονίζοντας πως το μόνο που θέλει να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Media Day του Παναθηναϊκού:

Για την κατάσταση της ομάδας:
«Είναι ένα νέο ξεκίνημα. Να φτάσει ο Παναθηναϊκός όσο πιο ψηλά γίνεται, το κλίμα είναι πολύ καλό έχουμε παίξει δύο δυνατά φιλικά και τα αποτελέσματα ήταν θετικά, τώρα προχωράμε. Αυτή τη στιγμή σημασία έχει η ομάδα να βρει τα πατήματά της, να βρούμε μια συνοχή όλοι μαζί σαν ομάδα και να κερδίζουμε στα επίσημα παιχνίδια, τα φιλικά είναι για να βρούμε λάθη και τι πρέπει να διορθώσουμε».

Για τους λόγους που επέστρεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό:
«Οι λόγοι που επέστρεψα ήταν η οικογένεια μου, ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα, ήθελα να είμαι κοντά στη γυναίκα μου και στο παιδί μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, μια ομάδα που πολλοί θέλουν να παίξουν, με πολύ μεγάλη ιστορία», ενώ όσον αφορά στον Ολυμπιακό και την επίσκεψή του στο ΣΕΦ πρόσθεσε:
«Δεν θα πάω στο ΣΕΦ με κατεβασμένο το κεφάλι, θα πάω για να κερδίσω. Δεν έχω να αποδείξω κάτι, θα πάω για να παίξω μπάσκετ».

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Το κλίμα είναι πολύ καλό, όλα πάνε πολύ καλά, η ομάδα χρειάζεται φιλικά και προπονήσεις το θέμα είναι ότι υπάρχει διάθεση για δουλειά και διάθεση για επιτυχίες».

Για τους στόχους του:
«Ήρθα εδώ για να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα