Πρόβλημα με Λέτο

13:41 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Σεμπάστιαν Λέτο ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο προβληματίζοντας τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με την Δόξα Δράμας στο "Καυταντζόγλειο". Πάντως, από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού

διαβεβαιώνεται πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις την Τρίτη.

Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά τον σοβαρό τραυματισμό το καλοκαίρι ενώ εκτός αποστολής, πέρα του Λέτο, έμειναν οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Ρούντολφ, ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος, ο Καντέ που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα, ο ανέτοιμος Νίνης και οι Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ταμπάκης και Φουρλάνος.

Έτσι λοιπόν ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και με αμυντική τετράδα αποτελούμενη από τους Βύντρα, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδη. Ο Σιμάο ή ο Βιτόλο θα είναι ο παρτενέρ του Κατσουράνη στα χαφ, με τους Κουίνσι, Ζέκα να είναι στις πτέρυγες, τον Τοτσέ στην κορυφή και τον Κλέιτον να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Ισπανό φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα