Αναστόπουλος: Άθλος η πορεία του ΟΦΗ

12:46 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν στην Super League και παρά τα πολλά προβλήματα ο ΟΦΗ πραγματοποιεί μια πορεία που μπορεί να χαρακτηριστεί και άθλος σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός αφού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν λεφτά για μεταγραφές αναφερόμενος στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη

υποστήριξε πως παρά τις δυσκολίες, η κρητική ομάδα θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Σε δηλώσεις του στο NOVASPORTS, ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για
- Το εντός έδρας παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη: "Ερχόμαστε από ένα σερί καλών αγώνων και επιτυχιών, αντιμετωπίζοντας την Ξάνθη που είναι καλή ομάδα και έχει ένα σερί 10 αγωνιστικών αήττητη. Έχει δυσκολία το ματς, αλλά αν δείξουμε το πρόσωπο των τελευταίων αγώνων θα τα καταφέρουμε, παρά το ότι είναι δύσκολο το ματς. Η Ξάνθη είναι επικίνδυνη όταν παίζει εκτός έδρας".
- Τους στόχους του ΟΦΗ: "Δεν έχω πει την λέξη γρήγορη παραμονή. Από την αρχή έχω πει να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η πορεία μπορεί να χαρακτηριστεί ως άθλος, γιατί έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία τα αφήνουμε εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και έχουμε αυτή την εικόνα. Είχαμε κούραση, υπήρξαν παίκτες που ήρθαν στο τέλος των μεταγραφών και αυτό δυσκόλεψε την κατάσταση".
- Τις αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών: "Δεν θα επηρεάσει. Δεν έχουμε χρήματα για μεταγραφές. Θα πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν τα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους πέρσι για να ανέβει η ομάδα. Εκεί έχουμε ρίξει το βάρος. Στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει".

Keywords
Τυχαία Θέματα