«Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα»

17:44 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

Για την πρόκριση της ομάδας του μίλησε ο Μιχάλης Μανιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ:

Για τα μεθεόρτια: «Υπήρχαν πολλά πειράγματα στα αποδυτήρια και αυτό οφείλεται στην οικειότητα που υπάρχει και στο εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργήσει ο προπονητής μας Αλέκος Βοσνιάδης. Αυτό είναι και το κύριο στοιχείο για την ομαλή λειτουργία και για να πάει μπροστά η ομάδα».


Για τον στόχο της «Ελαφράς

Ταξιαρχίας»: «Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν θεωρώ ότι θα μας αποπροσανατολίσει το αποτέλεσμα αυτό. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί στο πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο απλά δεν έχουμε άγχος. Δεν θα ήμασταν και λυπημένοι εαν αποκλειόμασταν»

Για το ότι αγωνίζεται συχνά ως αλλαγή: «Είτε ως βασικός, είτε ως αναπληρωματικός ο προπονητής μου δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Όποτε παίζω, δίνω και την ψυχή μου για να βοηθώ την ομάδα να πετύχει τον στόχο της»

Για το μυστικό της επιτυχίας μέχρι τώρα: «Το μόνο που κάνουμε είναι είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό μας»

Για την βοήθεια του κόσμου:«Εμείς προσπαθούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Μακάρι να έρχονται όλο και περισσότεροι στο γήπεδο. Σίγουρα μας βοηθούν πολύ. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ φώναζαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος της παράτασης. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε»

Για το αν έχει κάποιο παρατσούκλι: « Όχι κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που μου λένε πολλές φορές είναι ότι έχω μανία με το γκολ»

Keywords
Τυχαία Θέματα