Μαύρα Χριστούγεννα για Γιουνάιτεντ

17:26 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 1-1
Γήπεδο: Στάδιο της Ελευθερίας

Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μετά από περίπου ενάμισι μήνα είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 1-1 με τη Σουόνσι και πλέον η διαφορά της από τη Σίτι έπεσε στους τέσσερις βαθμούς.

Στο 15ο λεπτό ο Βορμ είπε όχι σε σουτ του Ρούνεϊ, όπως έκανε κι ένα λεπτό αργότερα σε προσπάθεια του Γιανγκ. Ωστόσο η Γιουνάιτεντ συνέχισε να πιέζει και άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Φαν Πέρσι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Εβρά με κεφαλιά νίκησε τον Βορμ. Η

Σουόνσι ανέβασε στροφές από εκεί και πέρα και ισοφάρισε στο 31'. Ο Ντε Χέα απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Ντε Γκουζμάν και ο Μίτσου ήρθε από πίσω κι έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία.

Στο 53ο λεπτό ο Ντε Χέα είπε όχι σε σουτ του Αγουστιέν, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ισπανός γκολκίπερ σταμάτησε τον Ρούτλετζ. Στη συνέχεα οι «κόκκινοι διάβολοι» πίεσαν πολύ και στο 68ο λεπτό το τρομερό σουτ του Φαν Πέρσι βρήκε στο δοκάρι του Βορμ, ενώ και στο 80' η κεφαλιά του Κάρικ έξυσε το δοκάρι της Σουόνσι. Στο επόμενο λεπτό ο Ντέιβις έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Φαν Πέρσι.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Τιεντάλι, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον (63' Κι), Αγουστιέν (87' Σέχτερ), Ντε Γκούζμαν (71' Μουρ), Ντάιερ, Μιτσου, Ρούτλετζ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Έβανς, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι (86' Σκόουλς), Βαλέντσια (64' Τσικαρίτο), Ρούνεϊ (79' Γκιγκς), Γιανγκ, Φαν Πέρσι¨

ΤΣΕΛΣΙ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 8-0
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Στην 3η θέση επέστρεψε η Τσέλσι που διέσυρε με 8-0 την Άστον Βίλα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της Τσέλσι από τις 09/05/10 όταν και είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ τη Γουίγκαν.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Τσέλσι που άνοιξε το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό με κεφαλιά του Τόρες, μετά από σέντρα του Αθπιλικουέτα. Οι «μπλε» ήταν σαφώς ανώτεροι Κι στο 29ο λεπτό ο Λουίζ με απ' ευθείας φάουλ έκανε το 2-0. η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και στο 32' ο Ιβάνοβιτς από κοντά μετά από ασταθή επέμβαση του Γκουζάν έγραψε το 3-0.

Στο 50' ο Γκουζάν σταμάτησε το σουτ του Μάτα, ενώ στο 59' ο Λάμπαρντ με όμορφο σουτ έκανε το 4-0. στο 76ο λεπτό, ο Όσκαρ έβγαλε τρομερή κάθετη για τον Ραμίρες κι εκείνος πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Γκουζάν κι έκανε το 5-0 ενώ στο 79' ο Όσκαρ με πέναλτι διαμόρφωσε το 6-0. Το 7-0 έκανε ο Αζάρ στο 87' με όμορφο πλασέ, ενώ στο 88' ο Γκουζάν έπιασε το πέναλτι του Πιαζόν. Παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις ο Ραμίρες με όμορφο σουτ έκανε το τελικό 8-0.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Κόουλ, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Λάμπαρντ (60' Ραμίρες), Μάτα (73' Πιαζόν), Αζάρ, Μόουζες, Τόρες (66' Όσκαρ)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Λόουτον, Μπέικερ, Κλαρκ, Λιτσάι (56' Μπένετ), Χόλμαν (80' Μπόουερ), Γουέστγουντ (56' Άιρλαντ), Μπάναν, Χερντ, Βέιμαν, Μπεντέκε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα