Πρωτιά για Ακτή, θρίλερ με τη 2η θέση

20:59 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ- 4ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΛΓΕΡΙΑ- ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: 2-2
Γήπεδο: Ρόαγιαλ Μπαφοκένγκ

Πρωτιά για την Ακτή Ελεφαντοστού που έμεινε στο 2-2 με την Αλγερία.

Η Αλγερία έχασε τεράστια ευκαιρία στο 7ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Μπουντεμπούζ αστόχησε σε πέναλτι, ωστόσο στο 65' οι Αλγερινοί κέρδισαν και 2ο πέναλτι και αυτή τη

φορά ο Φεγκουλί έκανε το 1-0.
Και πριν προλάβει να συνέλθει η Ακτή, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 70ο λεπτό από τον Σουντανί. Οι Ιβοριανοί ανέβασαν στροφές και μείωσε σε 2-1 στο 78' με τον Ντρογκμπά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Βίλφρεντ Μπόι έφερε στα ίσα το ματς.

ΑΛΓΕΡΙΑ: Μ'Μπολί, Μεσμπά, Χαλίσε, Μπελκαλέμ, Μοστεφά, Μπουντεμπούζ (62' Φεγκουλί), Λεμουτσιά (87' Τεντζάρ), Γκουεντιουρά, Λασέν, Σουντανί (82' Καντίρ), Σλιμανί.

ΑΚΤΗ: Γεμπόα, Κ.Τουρέ, Μποκά, Λολό (85' ‘Εμπυε), Τραορέ, Ρομαρίκ (46' Για Κόναν), Ραζάκ (90+5' Ζοκορά), Κονέ, Καλού, Μπόνι, Ντρογκμπά.

ΤΟΓΚΟ- ΤΥΝΗΣΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Μπομπέλα Στάντιουμ

Πρόκριση θρίλερ για το Τόγκο, που έμεινε στο 1-1 με την Τυνησία και πήρε το εισιτήριο στην ισοβαθμία. Αυτοκτόνησαν οι Τυνήσιοι που έχασαν πεναλτι στο 78'.

Το Τόγκο μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Γκαπκέ, αλλά στο 30' ο Μουελχί με πέναλτι έφερε στα ίσα το ματς. Το ματς ήταν στην κόψη τυ ξυραφιού και στο 78' η Τυνησία είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση. Ωστόσο ο Μουελχί αστόχησε στο 2ο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο ματς και την καταδίκασε.

ΤΟΓΚΟ: Αγκάσα, Νιμπόμπε, Ακαπκό, Μαμά, Μποσού, Ντενέ, Αμεβού, Ρομάο, Αντεμπαγιόρ (90+5' Βουόμε), Γκαπκέ (74' Γ.Αγιτέ), Αγιτέ (89' Ακορίτο).

ΤΥΝΗΣΙΑ: Μπεν Κριφιά, Χικρί, Αμπντενούρ, Τσέμαν, Μουελχί, Τραουί (88' Μπεν Γιουσέφ), Μαμαμί, Κελιφά, Νταραγκί, Μσακνί, Καζρί (62' Νταουαντί)

Keywords
Τυχαία Θέματα