Πρώτη η ΑΕΚΑΡΑ στο Κύπελλο Κόσμου!

20:16 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

Απίστευτη μέρα για την ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ, η οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σιρκουί της Γερμανίας με την Αριάννα Σακελλαρίου, η οποία παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν ανήκει τυπικά στην ομάδα, προτίμησε να πανηγυρίσει πάνω στο βάθρο φορώντας τον Δικέφαλο στο στήθος . Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση της νεαρής αθλήτριας βρίσκεται στα χέρια του ΑΣΕΑΔ, αλλά μέχρι τότε στην Ένωση θεωρείται μέλος της οικογένειας.

Από εκεί και πέρα εξαιρετικά έπαιξε και η Μαριζέτ Χουρί, η οποία ακόμα και τραυματισμένη συνέχισε

να αγωνίζεται και από εκεί που βρισκόταν μπροστά ηττήθηκε από την φορμαρισμένη Γερμανίδα τερματίζοντας στην 48η θέση. Λίγο πιο μπροστά βρέθηκε η Κουντούρα και πιο συγκεκριμένα στην 39η θέση. Ενώ οι Φραγγοζίδη και η Μπαίνουν δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στις πρώτες θέσεις και κατέλαβαν τις 144 και 151 αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ υπάρχει ενθουσιασμένος για το πάθος που δείχνουν οι μικροί αθλητές και τις επιτυχίες που φέρνουν , ώστε είναι έτοιμοι να βρεθούν στο Αεροδρόμιο τα μεσάνυχτα της Δευτέρα και πιο συγκεκριμένα στις 12:15 για να υποδεχθούν την «κιτρινόμαυροι» αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα