Ανατροπή για ΠΑΟ

19:20 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την επιστροφή στις νίκες έψαχνε ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Άρη. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με ανατροπή (2-1) του Πανωνίου στην Νέα Σμύρνη με γκολ των Λέτο και Κατσουράνη, σε ένα ματς που δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας». Κακή η εμφάνιση

από την ομάδα του Φερέιρα, που θύμισε κάτι από... Άρη στο πρώτο μερος, ωστόσο πήρε το «τρίποντο»

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με πολλή διάθεση μπήκε στον αγώνα ο Πανιώνιος δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του. Μόλις στην πρώτη τους ευκαιρία οι Νεοσμυρνιώτες άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό. Ο Γουνδουλάκης έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Κούτσι έπιασε την κεφαλιά, όμως νικήθηκε από τον Καπίνο. Στην επαναφορά ο Σκέμπρι είχε εύκολο έργο, αφού πλάσαρε σε κενό τέρμα.

Η συνέχεια ανήκε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έδειξε να ξεπερνάει το σοκ του γκολ και να πιέζει για την ισοφάριση. Ο Πανιώνιος μετά το γκολ κλείστηκε πίσω και περίμενε αφήνοντας χώρους στους «πράσινους». Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε κατοχή, είχε τον έλεγχο του αγώνα στα 35 λεπτά, ωστόσο δεν είχε το γκολ που ζητούσε, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Το ημίχρονο βρήκε τον Πανιώνιο να προηγείται, και τους «πράσινους» να είναι απογοητευμένοι από το σκορ.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει τον Πανιώνιο και στην επανάληψη. Οι «πράσινοι» είχαν «εγκατασταθεί» έξω από τα καρέ του Ελευθερόπουλου και πίεζαν για την ισοφάριση. Χωρίς να παίζει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός δημιούργησε φάσεις για γκολ όμως δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί.

Στο 60' λεπτό ο Λέτο μπήκε στην περιοχή από δεξιά, ο Κβιρκβέλια τον ανέτρεψε και ο Κωνσταντινέας έδωσε το πέναλτι. Ο Λέτο ανέλαβε να το εκτελέσει και δεν αστόχησε ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για να ψάξουν το δεύτερο γκολ και το πλήρωσαν. Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός πέτυχε το δεύτερο γκολ σφραγίζοντας τη νίκη. Ο Κατσουράνης σέντραρε από αριστερά, όμως οι αμυντικοί του Πανιωνίου μπερδεύτηκαν και ο διεθνής μέσος το εκμεταλλεύτηκε και πλάσαρε από πλάγια κάνοντας το 1-2.

Στη συνέχεια το ματς έγινε «ροντέο», με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις νίκες.

Πανιώνιος (Απόστολος Μάντζιος): Ελευθερόπουλος (75' Σιδεράκης), Πετκάκης, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Κουμόρτζι, Σάμαρης (79' Κολοβός), Ρόκας, Σκέμπρι, Γουνδουλάκης (65' Μιλοβάνοβιτς), Κούτσι

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Γκόμες, βοηθός Φερέιρα): Καπίνο, Μαρίνος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζέκα (91' Καραγκούνης), Κουίνσι (72' Ρούντολφ), Λέτο, Κλέιτον 81' Μαυρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα