Ο Τζίγγερ και το όπλο του: Ο αθλητής Γιάννης Βαρδινογιάννης

Ο παράγοντας που διέλυσε τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και εγκλώβισε το μέλλον του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, είναι αθλητής του Τριφυλλιού!«Δεν ασχολούμαι ξανά με τον Παναθηναϊκό», βροντοφώναζε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τον Σεπτέμβριο του 2011. Λίγους μήνες μετά, όχι μόνο δεν σταμάτησε να ασχολείται με τα διοικητικά (κάτι το οποίο φαίνεται πως θα κάνει μόνο όταν... δεν υπάρχει πια Παναθηναϊκός), αλλά ήταν και αθλητής του Τριφυλλιού! Τουλάχιστον στα χαρτιά.

Το GreenZone αποκαλύπτει...

Αλήθεια, πόσοι γνωρίζατε πως το όνομα του Γιάννη Βαρδινογιάννη
βρίσκεται στα μητρώα της ΣΚΟΕ, στις λίστες των αθλητών του Παναθηναϊκού;

Καλά διαβάσατε! Σκοπευτής του Τριφυλλιού ο Τζίγγερ!

Ο άνθρωπος που διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του, που παρακολουθεί πλέον αμέτοχος τις πράξεις του να έχουν τραγικό αντίκτυπο και τον Παναθηναϊκό να χαροπαλεύει, είναι αθλητής του Συλλόγου! Ο ιδιοκτήτης και μετέπειτα μεγαλομέτοχος που αποχώρησε χωρίς να αφήσει τίποτα. Ο παράγοντας που κλείνοντας την πόρτα παραδίδει μία βαριά άρρωστη ομάδα, η οποία αδυνατεί να σταθεί στα πόδια της, χωρίς γήπεδο (και με τη Λεωφόρο έτοιμη προς κατεδάφιση), χωρίς ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, χωρίς καν γραφεία.

Ιανουάριος του 2012...

Όσο ο Βλάσης Τσάκας παρέα με σύσσωμο το μιντιακό σύστημα αλωνίζουν ανενόχλητοι και ρεζιλεύουν στο πανελλήνιο τον Παναθηναϊκό, ο Τζίγγερ έχει παρκαρισμένες τις μετοχές του σε δικηγορικό γραφείο, δεν διαψεύδει κανένα αραβικό σενάριο, αφήνει την ομάδα να διασύρεται, αλλά παρόλα αυτά σπεύδει να ανανεώσει την συνδρομή του στο σκοπευτικό τμήμα. Παράνοια...

Ελπίζουμε τουλάχιστον να πλήρωσε από την τσέπη του σε αυτή την περίπτωση, γιατί συνηθίζεται ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να ενισχύει τους αθλητές τους με το κόστος της ανανέωσής τους...

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως είναι τιμητική για τον πρώην μεγαλομέτοχο η επιθυμία του να είναι αθλητής ενός από τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού.

Μάλλον όχι…

Το τιμητικό θα ήταν αν την ανανέωση της συνδρομής του την συνδύαζε έστω με μία προπόνηση μαζί με σκοπευτές του Παναθηναϊκού ή με τη συμμετοχή του σε αγώνες. Κάτι που δεν έπραξε ποτέ. Όπως μας λένε μάλιστα σκοπευτές που βρίσκονται για δεκαετίες στον Σύλλογο, όπως ο Νίκος Κοκκινάκης, ο οποίος αρθρογραφεί τακτικά στο GreenZone, είναι διάχυτη η αίσθηση πως ο Τζίγγερ πιθανότατα να μην ξέρει καν που βρίσκεται το σκοπευτήριο, αφού δεν τον έχει δει ποτέ κανείς.

Βάσει μάλιστα του αριθμού μητρώου του πρέπει να γράφτηκε στον Σύλλογο στις αρχές της δεκαετίας του '90. Από τότε μέχρι σήμερα παραμένει αθλητής του Παναθηναϊκού, χωρίς εννοείται να κατεβαίνει ποτέ σε αγώνες! Τα «πώς» και τα «γιατί» μόνο ο ίδιος τα γνωρίζει...

Στη λίστα με τους «πράσινους» σκοπευτές συναντάμε άλλο ένα πρόσωπο που απασχόλησε πρόσφατα τα Media. Τον ξάδελφο του Τζίγγερ, Παύλο Βαρδινογιάννη, «διεκδικητή» της ΠΑΕ όταν το τιμόνι κρατούσε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Κλείνοντας, να υ
Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης βαρδινογιαννης τζιγγερ, vardilogiannis me t oplo sto gipedo
Τυχαία Θέματα