Προσπάθησε να φάει το παιδί της ζωντανό

23:53 4/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μια μητέρα στην Κίνα λίγες μέρες αφού γέννησε προσπάθησε να φάει το παιδί της ζωντανό! Η 24χρονη Λι Ζενγκούα άρχισε να δαγκώνει με μανία το χέρι του μωρού κι ευτυχώς εκείνη τη στιγμή την είδε μια νοσοκόμα και απομάκρυνε το μωρό, ενώ κάλεσε βοήθεια.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να χορηγήσουν ηρεμιστικό στη γυναίκα, για να καταφέρουν να την ησυχάσουν καθώς βρισκόταν σε κρίση.

Το περιστατικό συνέβη στην Shenzhen στη νότια Κίνα επαρχία Γκουανγκντόνγκ. Η ετοιμόγεννη γυναίκα εντοπίστηκε από περαστικούς στο δρόμο και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει με ασφάλεια.

Αφού γέννησε, το νοσοκομείο προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Ήταν η τρίτη ημέρα από τη γέννηση του παιδιού όταν η νοσοκόμα είδε τη μητέρα να δαγκώνει με μανία το μωρό.

Όπως είπαν οι γιατροί το μωρό αιμορραγούσε και ένα μεγάλο σημείο στον καρπό του έχει μελανιάσει. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα πρέπει να ζούσε μόνη της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στους δρόμους καθώς η πεθερά της την είχε διώξει από το σπίτι όταν άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα.

Κανένας από την οικογένεια δεν την είχε αναζητήσει και ούτε είχαν ειδοποιήσει τις αρχές για την κατάστασή της. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα ενώ είναι σχεδόν δεδομένου πως θα της αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα