Προσπάθησε για Λαβέτσι η Ίντερ

15:15 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τα δημοσιεύματα του καλοκαιριού που ήθελαν την Ίντερ να ενδιαφέρεται για τον Εζέκιηλ Λαβέτσι της Νάπολι επιβεβαίωσε ο Μάσιμο Μοράτι χωρίς ωστόσο να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο πρόεδρος της Ίντερ.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο Μοράτι τόνισε: " Είναι αλήθεια. Μίλησα με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αντόνιο ντε Λαουρέντις, που είναι καλός φίλος μου, σχετικά με τον Λαβέτσι. Ο παίκτης έχει φοβερό ταλέντο και άριστα ξεσπάσματα ρυθμού, αλλά είναι πολύ δεμένος με την ομάδα".

Ο Μοράτι

ρωτήθηκε και για τον Ντάγκλας Μαϊκόν με τον πρόεδρο της Ίντερ να απαντάει: " Το ότι γυρίζει πίσω στην ομάδα μετά τον τραυματισμό είναι πολύ σημαντικό. Προσφορές έφτασαν το καλοκαίρι για αυτόν, αλλά ποτέ δεν τιςλάβαμε υπόψη. Είναι ουσιαστικός παίκτης για εμάς".

Για την έως τώρα πορεία της Ίντερ στο πρωτάθλημα, ο Μοράτι δήλωσε: " Ο πίνακας του πρωταθλήματος μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις. Ωστόσο, έχω την πεποίθηση ότι αυτή η ομάδα μπορεί να τα πάει καλά. Λίγο από όλα έχουν συμβεί αυτή τη σεζόν - μια αλλαγή συστήματος, η αλλαγή του προπονητή, η ήττα από τη Νάπολι...".

Keywords
Τυχαία Θέματα