Προς Ισραήλ ο Πατ

16:52 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Αρκετές προτάσεις από ομάδες του Ισραήλ έχει στα χέρια του ο Πατ Καλάθης, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του παίκτης Αρίκ Κραγιάν μιλώντας στην ιστοσελίδα sportando.net.
Τον 27χρονο φόργουορντ, που πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ήθελε και η Λοκομοτίβ Κούμπαν στην οποία μεταγράφηκε ο Νικ Καλάθης, όμως ο Πατ φαίνεται πως δεν θέλει να βρίσκεται στην σκιά του αδελφού του.
«Συζητάμε με την Μακάμπι

Χάιφα, την Μακάμπι Ρισόν και με την Χάποελ Εϊλάτ. Είναι ομάδες που θέλουν τον Πατ, όμως παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον και από βελγικό σύλλογο. Πάντως αν αποφασίσει να πάει στο Ισραήλ θα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων αθλητών της Λίγκας», είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη.
Λόγω του περιορισμένου χρόνου που αγωνίστηκε πέρυσι στον Παναθηναϊκό ο Πατ Καλάθης ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση και τους εξέφρασε την επιθυμία του να «χωρίσουν» τους δρόμους τους, ενώ από την φαίνεται δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο πλευρό του αδελφού του:
«Ο Πατ ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να μην συνεχίσουν μαζί και είμαστε χαρούμενοι γιατί το αποδέχθηκαν. Είχαμε πρόταση επίσης από την Ρωσική Λοκομοτίβ Κούμπαν όπου θα αγωνίζεται και ο αδελφός του Νικ, αλλά ο Πατ θέλει την προσωπική του αναγνώριση και να πάρει λεπτά συμμετοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα