Προχωρά ο σχεδιασμός της Βασίλισσας

16:52 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ δηλώθηκε στην Β’ εθνική την νέα σεζόν για να μην παίζει στα… αλώνια του τοπικού ελλείψει ενδιαφέροντος και οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής που βγήκαν μπροστά, αρχίζουν άμεσα τον σχεδιασμό. Πρώτος στόχος είναι η πρόσληψη προπονητή και από εκεί και πέρα η διαμόρφωση του ρόστερ.

Το τζάμπολ στην Β’ εθνική θα γίνει το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου, αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς η ΑΕΚ δικαιούται να κάνει 10 μεταγραφές.

Οι έξι εξ’ αυτών πρέπει να γίνουν μέχρι και τις 10 Αυγούστου και οι άλλες τέσσερις μέχρι και 48 ώρες από το τζάμπολ του πρώτου αγώνα, ενώ υπάρχει δικαίωμα απόκτησης ενός κοινοτικού παίκτη.

Με δεδομένο ότι υπάρχει δικαίωμα για 10 μεταγραφές, η ΑΕΚ πρέπει τουλάχιστον να διατηρήσει δύο παίκτες από την περσινή ομάδα (ο Βαγγέλης Τζόλος έχει συμβόλαιο) για να έχει τον μίνιμουμ αριθμό. Η 12αδα που θα δηλώνεται την νέα χρονιά σε κάθε παιχνίδι πρέπει απαραίτητα να έχει 4 παίκτες κάτω των 22 ετών (δηλαδή γεννημένους μέχρι το 1990). Στα θετικά είναι ότι η ΑΕΚ γλιτώνει τα έξοδα να πληρώνει διαιτητές, αφού το κονδύλι καλύπτεται από την ΕΟΚ μια και δεν υπάρχει ΚΑΕ πια.

Keywords
Τυχαία Θέματα