Προπονούνταν έναν χρόνο για το τρίαθλο και τελικά τον πήρε ο ύπνος

12:33 6/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Τζόντι Τζορτζ είχε θέσει ως στόχο της ζωής του να πάρει μέρος στο τρίαθλο Challenge Weymouth Triathlon. Επί ένα χρόνο, ο 34χρονος προπονούνταν ασταμάτητα ώστε να μπορέσει να κολυμπήσει 4 χιλιόμετρα, να κάνει ποδήλατο για 180 χιλιόμετρα και να τρέξει σε ένα μαραθώνιο.

Όταν όμως έφτασε τελικά η μεγάλη μέρα... παρακοιμήθηκε!

Ο Τζορτζ δεν κατάφερε ποτέ να ακούσει το ξυπνητήρι για να σηκωθεί κι έτσι πολύ απλά δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο τρίαθλο.

Ο Τζορτζ για ένα χρόνο προπονούνταν, μάζευε

δωρεές και είχε βάλει σε εγρήγορση όλους τους φίλους του για να τον στηρίξουν στην προσπάθειά του. Μάλιστα θα αγωνιζόταν για καλό σκοπό καθώς ήθελε να συγκεντρώσει χρήματα για τα Air Ambulance του Ντέβον και του Σόμερσετ.

Είχε ρυθμίσει το ξυπνητήρι στις 3 τα ξημερώματα, καθώς έπρεπε να οδηγήσει αρκετά μέχρι το μέρος που γίνονταν οι αγώνες. Όταν αυτό χτύπησε το έκλεισε για να κοιμηθεί λίγο ακόμα, όπως κάνουμε κι οι περισσότεροι. Δεν είχε όμως ρυθμίσει να ξαναχτυπήσει σε λίγα λεπτά, κι έτσι το ρολόι χτύπησε στις 5.50! Φυσικά πια δεν προλάβαινε να πάει πουθενά...

Έχοντας απογοητεύσει τους πάντες, ο Τζορτζ θέλησε λίγο να απαλύνει τον πόνο του διοργανώνοντας ένα... ιδιωτικό τρίαθλο για τους φίλους του. Ολοκλήρωσε και τα τρία αθλήματα σε λιγότερο από 14 ώρες κοντά στο σπίτι του και υπόσχεται να επιστρέψει του χρόνου στον κανονικό αγώνα!

Πάντως κανείς από τους φίλους του που του είχαν δωρίσει χρήματα δεν ζήτησε πίσω τα χρήματά του. Ο Τζορτζ είχε συγκεντρώσει περίπου 1.000 λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα