Πρόκριση για ΑΕΚ

23:39 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ είχε ένα εύκολο βράδυ και πέτυχε τον στόχο της. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 6-2 του Νέου Ικονίου εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο που οδηγεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» από την αρχή έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους, φτάνοντας στη νίκη και την πρόκριση. Στην φάση των «8» η Ένωση θα βρει μπροστά της την Σαλαμίνα σε νοκ

άουτ αγώνα.

Το ματς

Το σκορ άνοιξε ο Καϊτάνης στο 8′ με πλασέ από κοντά, ισοφάρισε ο Παπαδημητρίου στο 11′ με διαγώνιο σουτ, και το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε με ωραίο σουτ ο Κουτσιλάς.
Μέσα σε ένα δίλεπτο, 30′ & 31′ ο Καϊτάνης, έβαλε την ΑΕΚ μπροστά με 4-1, μείωσε προσωρινά ο Παπαδημητρίου πάλι με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια στο 34′.Στη συνέχεια ο Καραθανασόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ με υπέροχη ομαδική συνεργασία ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Νεο Ικονιο: Κοραχακης, Κατεβτσιαν, Μαυραντωνης, Παπαδημητριου, Καρασαββας, Ρουσιδης, Κοντογεωργης, Μπαχτης, Μπριμπος, Βασιλας, Καγιουλης, Πασσαλης, Μουντουρης

Α.Ε.Κ: Παππας, Μοστριος, Κουτσιλας, Καρδασης, Καραθανασοπουλος, Τσαουσης, Παυλου, Βλυσσιδης, Αλεξανδροπουλος, Καιτανης, Τηλιγαδας, Θεοδωρου, Μητρου, Ξενακης.

Keywords
Τυχαία Θέματα