Πουλάει την παρθενιά της για να σώσει την μητέρα της (VIDEO)

12:18 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το CNN δημοσιοποίησε την ιστορία της 18χρονης μαθήτριας, Ρεμπέκα Μπερνάντο, η οποία στην προσπάθεια της να βρει χρήματα για να βοηθήσει την μητέρα της, κατάκοιτη έπειτα από εγκεφαλικό, αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της.
Η μαθήτρια από την επαρχία Σαπεάκου της Βραζιλίας «ανέβασε» βίντεο στο youtube μέσω του οποίου έψαχνε να βρει «αγοραστές» της παρθενιάς της. Όπως εξήγησε η ίδια στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο, ψάχνει χρήματα για να βρει κάποια κυρία να προσέχει την άρρωστη μητέρα της.
«Το αποφάσισα λίγο μετά τα γενέθλια μου, όταν έπαθε η μητέρα μου εγκεφαλικό. Πλέον δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να πάει τουαλέτα ή να ταΐσει τον εαυτό της. Προσπάθησα να βγάλω χρήματα δουλεύοντας ως σερβιτόρα, αλλά τα λεφτά δεν μου έφταναν για να έχω κάποια κυρία να την προσέχει», είπε συγκεκριμένα η Ρεμπέκα μιλώντας στο CNN.
Η 18χρονη ακολουθεί τα χνάρια της 20χρονης συμπατριώτισσάς της, η οποία πούλησε την παρθενιά της για 780.000 δολάρια! Όμως από ό,τι φαίνεται δεν έχει την ίδια τύχη, μιας και μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη προσφορά που έχει δεχτεί είναι περίπου 35.000 δολάρια.
Να σημειωθεί πως της έγινε πρόταση από το τηλεοπτικό δίκτυο να καλύψει όλα τα ιατρικά έξοδα της μητέρας της, όμως η Ρεμπέκα το αρνήθηκε επειδή επιθυμεί να μετακομίσει σε καλύτερο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα