Αγώνας δρόμου της ΑΕΚ για τα δελτία Πετρόπουλου και Μητρόπουλου

12:01 3/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το χθεσινό τρέξιμο σε Εφορία, ΙΚΑ και Υπουργείο Οικονομικών, δεύτερη μέρα σήμερα και το τρέξιμο συνεχίζεται ως την τελευταία ώρα στην ΑΕΚ, προκειμένου ως τις 2 το μεσημέρι (όταν και συνεδριάζει η επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ) να έχουν προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να εκδοθούν τα δελτία του Πετρόπουλου και του Μητρόπουλου και να παίξουν στην Τρίπολη. Ο Ανδρέας Δημητρέλος πριν λίγο έφτασε στα Σπάτα προκειμένου να υπογράψει κάποιες επιταγές που θα σταλούν σε ΙΚΑ

και Εφορία. Στην Εφορία εν τω μεταξύ βρίσκεται από το πρωί ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Βαλασσόπουλος προχωρώντας τις εξελίξεις. Μετά τα Σπάτα, ο Δημητρέλος ενδέχεται να μεταβεί εκ νέου στην Εφορία και κατόπιν θα πάει στην ΕΠΟ. Μετά απ' όλο αυτό το τρέξιμο, εκεί που υπήρχε η άποψη ότι δύσκολα θα πάρει η ΑΕΚ φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, κάποια ελπίδα ότι θα καταφέρει από σήμερα υπάρχει, χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα δεδομένο.
Γι' αυτό το λόγο εξάλλου ο Δημητρέλος θα υπογράψει και με τον Τάσο Τσουμάγκα τώρα το συμβόλαιό του (διάρκειας 2,5 χρόνων), ελπίζοντας να το καταθέσει και φυσικά να περάσει από την ΕΠΟ το μεσημέρι, μαζί με αυτά των Μητρόπουλου και Πετρόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα