Πως σχολίαζαν οι παίκτες της ΑΕΚ τη μεταγραφή Κοντοέ

10:51 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση του Γιάννη Κοντοέ να επιλέξει τον Αστέρα Τρίπολης για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, όπως ήταν φυσικό συζητήθηκε έντονα μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ. Οι περισσότεροι τόνιζαν, και λογικά, πως είναι δικαίωμα του καθενός να επιλέγει την ομάδα που επιθυμεί. Κάποιοι άλλοι πάλι προσπάθησαν, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα και τον τρόπο σκέψης του Κοντοέ να δικαιολογήσουν την απόφασή του, χωρίς πάντως κανείς να την υιοθετεί: «Ο Κοντοές είχε και έχει στόχο να παίξει στο εξωτερικό. Προσπάθησε

να βρει τώρα ομάδα στην Ευρώπη, δεν τα κατάφερε. Το πιο πιθανό είναι να σκέφτηκε πως μέσα από τον Αστέρα που θα παίζει του χρόνου στην Ευρώπη θα μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα». Κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ λοιπόν, υποθέτουν πως ο Κοντοές διάλεξε την ομάδα του Τσιώλη επειδή τη θεωρεί καλύτερο... σκαλοπάτι για να πατήσει και σε ένα - δύο χρόνια να πετύχει μία μεταγραφή στο εξωτερικό, καθώς περισσότερα μάτια θα τον δουν του χρόνου παίζοντας στην Ευρώπη.

Από άλλη υπάρχουν και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που τόνιζαν απλά πως «σε όποια κατάσταση κι αν είναι τώρα η ΑΕΚ, πάντα είναι... ΑΕΚ και πολλά επίπεδα πάνω από τον Αστέρα», συμπληρώνοντας πως δεν θα ακολουθούσαν το σκεπτικό του Κοντοέ, ενώ κάποιοι άλλοι υπογράμμιζαν πως «από τη στιγμή που δεν του... έκατσε μία ευρωπαϊκή ομάδα, ηταν σε... πανικό γι' αυτό και αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες». Όπως και να' χει η κοινή άποψη που επικρατεί στα αποδυτήρια για τον Κοντοέ είναι πως «από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να ακολουθήσει αυτόν τον μοναχικό δρόμο, θα τον κρίνει η ιστορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα