Μπερλουσκόνι: Για αυτό πήρα τον Μπαλοτέλι

10:32 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο καιρό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε αποκαλέσει τον Μάριο Μπαλοτέλι "σάπιο μήλο" και πριν λίγες μέρες προχώρησε στην απόκτηση του γιατί, όπως είπε, ο Ιταλός επιθετικός έκανε τους Γερμανούς να κλαίνε.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας αναφερόταν στα δυο γκολ που είχε σημειώσει ο Μπαλοτέλι στον ημιτελικό του EURO 2012 κόντρα στην Εθνική Γερμανίας, γκολ

που χάρισαν την πρόκριση στους Ιταλούς στον μεγάλο τελικό.
Σε δηλώσεις του στην "RAI", ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τόνισε: "Δεν είναι... σάπιο μήλο ο Μάριο. Τον αγόρασα γιατί με τα δυο γκολ που πέτυχε εναντίον της Γερμανίας το καλοκαίρι, έκανε εκατομμύρια Γερμανούς να κλαίνε. Αντίθετα με τον Μάριο Μόντι, ο οποίος σημείωσε και εκείνος δυο γκολ, αλλά έκανε τους Ιταλούς να κλαίνε".
Για το γεγονός πως πολλοί θεώρησαν την μεταγραφή του Μπαλοτέλι ως... ψηφοθηρική ενόψει των προσεχών εκλογών της Ιταλίας, ο υποψήφιος πρωθυπουργός δήλωσε: "Σε καμία περίπτωση δεν έκανα μια εκλογική επένδυση. Η μεταγραφή του Μάριο έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Τόσο ο προπονητής μας, όσο και η διοίκηση είναι σίγουροι πως η προσθήκη του παίκτη θα δυναμώσει την ομάδα. Συνεπώς καμία ψηφοθηρική πρόθεση δεν υπάρχει πίσω από αυτή την μεταγραφή".

Keywords
Τυχαία Θέματα