Τους άφησε στα κρύα του λουτρού ο Βύντρα

10:14 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που όλα έδειχναν πως ο Λουκάς Βύντρα θα αποτελέσει μέσα στην ημέρα παίκτης του Ολυμπιακού, ο διεθνής μπακ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, δεν θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας του λιμανιού για να συναντηθεί με τον Μαρινάκη γιατί ταξιδεύει στην Ισπανία προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Λεβάντε.
Υπενθυμίζεται πως η ισπανική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη του Ολυμπιακού σε λίγες

μέρες για την φάση των "32" του Europa League ωστόσο αν γίνει η μεταγραφή ο Βύντρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής γιατί έχει αγωνιστεί φέτος στην διοργάνωση με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο άνθρωπος που έχει μεσολαβήσει για να έρθουν σε επαφή ο Βύντρα με την Λεβάντε είναι ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Χθες υπήρξαν πληροφορίες πως ο διεθνής μπακ έχει πρόταση από το εξωτερικό ύψους 500.000 ευρώ και όλα δείχνουν πως η πρόταση προέρχεται από την Λεβάντε.

Πάντως η εξέλιξη αυτή μάλλον θα χαροποιήσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι χθες μέσα από το διαδίκτυο είχαν φροντίσει να δείξουν την αντίθεση τους στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βύντρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα