Πόρισμα-φωτιά για την ΠΑΕ Άρης

09:52 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες ο εκπρόσωπος της εταιρείας Nexia, που έχει αναλάβει τον διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ Άρης για τις περιόδους από το 2004 έως το 2012, συναντήθηκε για περίπου τέσσερις ώρες με εκπροσώπους της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, της Κοινωνίας Μελών Άρη και εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.
Στόχος του εκπροσώπου της Nexia ήταν να παραδώσει το πόρισμα και από την ανάλυση που έκανε αυτό που προκύπτει, σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL NEWS, είναι πως στην ΠΑΕ Άρης

υπήρξε κακοδιαχείριση από τους παράγοντες του.
Έτσι, μετά από περίπου τέσσερις ώρες οι φορείς του Άρη αποφάσισαν να μην παραλάβουν το πόρισμα και αρνήθηκαν να βάλουν υπογραφή στο πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής.
Μέλος του Δ.Σ. του φορέα του Άρη έλεγε πως "είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τις επιπτώσεις που ενδεχομένως προκύψουν για τον ίδιο τον σύλλογο αν δημοσιοποιηθεί το πόρισμα".
Μετά την συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Nexia, η Κοινωνία Μελών Άρη έβγαλε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει τα εξής: "Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα του πορίσματος της NEXIA, παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας, και αποφασίστηκε από τα ΔΣ των φορέων η μη παραλαβή εν όψει της επικείμενης έκτακτης γενικής συνέλευσης, κατά την οποία θα παρθούν από το σώμα της συνέλευσης σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του συλλόγου. Συμφωνήθηκε ότι στην έκτακτη ΓΣ θα κληθεί να παραστεί εκπρόσωπος της NEXIA. Η ημερομηνία και ώρα της έκτακτης ΓΣ θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών".
Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής: "Σε ό,τι αφορά δε την επενδυτολογία που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, η ΚΜΑ δηλώνει ότι σήμερα το πρωί ζήτησε τη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με θέμα τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος. Μέχρι τότε επικεντρωνόμαστε στα τρέχοντα προβλήματα της ομάδας μας και στην προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανσή της. Επίσης κάνουμε γνωστό στον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει κεφάλαια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι η ΚΜΑ μπορεί να εγγυηθεί για τη νόμιμη και ασφαλή επένδυση των κεφαλαίων με σκοπό την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου".

Keywords
Τυχαία Θέματα