Ο «τελικός» του ΟΣΦΠ

08:50 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

3ος Όμιλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης", Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

Την ευκαιρία να προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ έχει απόψε ο Ολυμπιακός αρκεί να κερδίσει την Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Σημειώνεται πως αν δεν καταφέρει να κερδίσει την πρωταθλήτρια Βελγίου, τότε η ομάδα του λιμανιού για να προκριθεί θα πρέπει στο άλλο παιχνίδι η Μπενφίκα να φέρει χειρότερο αποτέλεσμα ή ίδιο υποδεχόμενη την Παρί Σεν

Ζερμέν.
Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Μπενφίκα ευνοείται ο Ολυμπιακός καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει μια νίκη και μια ισοπαλία.
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Μήτρογλου και τον τιμωρημένο Μανιάτη με τον Μίτσελ να ξεκινά με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τον Σαλίνο δεξί μπακ, τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μανωλά ή τον Παπαδόπουλο, και τον Χολέβα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι ο Σάμαρης με τον Εντινγκά και στην μια πτέρυγα θα είναι ο Κάμπελ και στην άλλη είτε ο Βάις είτε ο Ολαϊτάν. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαβιόλα και πίσω του θα βρίσκεται ο Τσόρι ή ο Φουστέρ.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.
Η Άντερλεχτ δεν έχει ελπίδες ούτε για το Europa League αλλά παίκτες και προπονητής θέλουν εκδίκηση για το 0-3 του πρώτου αγώνα στις Βρυξέλλες ενώ ενδεχόμενη νίκη θα φέρει λεφτά στα ταμεία της πρωταθλήτριας Βελγίου.
Η Άντερλεχτ θα παραταχθεί σε διάταξη 4-3-3 και η πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Προτό, Βαν Ντεν Μπρομ, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ν'Σακαλά, Κλιέσταν, Πράετ, Ζιλέ, Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ, Μίτροβιτς.
Στην αποστολή βρίσκονται επίσης και οι Καμίνσκι, Νάουτινκ, Μιλιβόγιεβιτς, Τίλεμανς, Ντε Ζέου, Βίκο και Σιριάκ.

1.Παρί Σεν Ζερμέν 13 (15-3)

2.Ολυμπιακός 7 (7-7)

3.Μπενφίκα 7 (6-7)

4.Άντερλεχτ 1 (3-14)

Keywords
Τυχαία Θέματα