«Πολύ δύσκολη νίκη»

22:58 25/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την ικανοποίησή του για την απόδοση του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πάντως χαρακτήρισε δύσκολη τη νίκη. "Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν πολύ δύσκολη νίκη, παρ' όλο που έπαιξε πολύ κλειστά ο αντίπαλος. Στο πρώτο μέρος χάρηκα πολύ την ομάδα, είχαμε μια ψυχραιμία, καλή κυκλοφορία, συνδυασμούς, τελικές, αλλά ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Κινδυνεύσαμε μία φορά με τον Ιλιτς, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είδα αυτό που ήθελα", είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου.

Και προσέθεσε: "Στο δεύτερο δεν ρίσκαρε ο αντίπαλος, παρά μόνο στο τελευταίο τέταρτο, αγχωθήκαμε, ήταν βασανιστικό και για εμάς και για τον κόσμο, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε. Να δούμε τι προβλήματα έχουμε για Τετάρτη με τον Ολυμπιακό, μήπως τα ξεπεράσουμε. Ο Καραμάνος μπορεί να παίξει και στα άκρα και μπορούμε να ρισκάρουμε και να παίξουμε έτσι και με τους δύο φορ, από τη στιγμή που είναι καλά".

Ο Γιώργος Παράσχος, εξάλλου, δήλωσε για τα μεταγραφικά: "Βλέπουμε παίκτες, κάτι περιμένουμε και μέχρι την τελευταία στιγμή βλέπω να παιδευόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα