ΑΓΟΡ | Καλαφατάκης: "Ευελπιστούμε να κάνουμε νέα αρχή"

Το Ρέθυμνο επέστρεψε στις νίκες μετά από 6 ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε πως ευελπιστεί το ματς με τον Κολοσσό να αποτελέσει το έναυσμα για μία καινούργια αρχή για την κρητική ομάδα.

"Για εμάς ήταν οριακό το ματς και επί της ουσίας, αλλά και επί της βαθμολογίας. Η ομάδα είχε συνηθίσει τον κόσμο της να είναι ψηλά, αλλά προερχόμασταν από έξι σερί ήττες παρά το ότι η ομάδα είναι άρτια στελεχωμένη, έχει καλό ρόστερ και είναι καλά δουλεμένη. Έπρεπε να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και αυτό οφείλεται

στον κόουτς, είχαν κάνει μεγάλες νίκες και έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ευτυχώς μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα, αποφασισμένα και τελικά πήραμε τη νίκη. Ευελπιστούμε η σημερινή νίκη να είναι μια νέα αρχή και να φέρουμε το Ρέθυμνο εκεί που του αξίζει. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε, πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα. Νομίζω πρέπει να χαρούμε απόψε και από Δευτέρα να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Έχουμε δύο ιδιαίτερα δύσκολα ματς μπροστά μας στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να δουλέψουμε. Δεν είμαι υπέρ των αλλαγών, πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον ρόστερ. Έχω μάθει να δουλεύω με το υλικό που έχω. Κάποια στιγμή στο μέλλον δεν το ξέρω, θα το δούμε. Σήμερα όσοι έπαιξαν προσέφεραν. Ακόμη πολλά παιδιά δεν έχουν καταλάβει τι θέλω. Θέλει εμπιστοσύνη στα παιδιά, πίστωση χρόνου και βλέπουμε", ανέφερε ο κόουτς του ΑΓΟΡ στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Αρης Καλλινικίδης εκπροσώπησε τους παίκτες τονίζοντας: "Επιτέλους, μετά από σχεδόν δύο μήνες, ήρθε η στιγμή να χαμογελάσουμε λίγο. Προερχόμασταν από ένα μεγάλο κακό σερί και η εικόνα μας δεν συμβάδιζε με αυτά που είχαμε δείξει τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε να βγάλουμε τον θυμό και την ενέργεια που είχε συσσωρευτεί σε εμάς μετά από συνεχόμενα κακά αποτελέσματα. Φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο. Μπορεί να κάναμε αρκετά λάθη, αλλά το θέλαμε περισσότερο. Τώρα το μόνο που μένει είναι να πατήσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη και να κοιτάξουμε μπροστά. Μπορούμε να χαρούμε τώρα για απόψε και στη συνέχεια να κάνουμε ανάλογη δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα