Πολιτικό ζήτημα για ένα έγγραφο του Καμμένου!

02:27 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Πολιτική αναταραχη προκάλεσε ένα έγγραφο που φέρεται να έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Η προεδρία της Δημοκρατίας φέρεται να έχει στείλει στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ένα έγγραφο του κ. Καμμένου, στο οποίο

αναφέρεται ότι αν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης, το κόμμα του θα δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση με την προϋπόθεση να αναλάβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δύο θέσεις αντιπροέδρων.

Ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονός ο Πάνος Καμμένος, τόσο μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook, όσο και τηλεοπτικά, μέσω της κρατικής τηλεόρασης, διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το έγγραφο αυτό.

Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό του στο Facebook σε μήνυμά του αναφέρει ότι «οι πλαστογράφοι ανακαλύπτουν έγγραφα που δεν υπάρχουν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε με τους υπαλλήλους της τρόικας. Ισχύουν μόνο οι 7 προϋποθέσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις μου. Δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με Βενιζέλο, Σαμαρά. Ότι λέμε ισχύει για πάντα».

Αργότερα, ο κ. Καμμένος παρενέβη τηλεφωνικά το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή NETWEEK της κρατικής τηλεόρασης και αρνήθηκε την σχέση του με το έγγραφο, ενώ διέψευσε τα σενάρια περί συμμετοχής του σε κυβέρνηση.

«Δεν υιοθετώ αυτό το έγγραφο και τις θέσεις που εκφράζονται σε αυτό γιατί δεν είναι δικό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Καμμένος επέμεινε ότι δεν έδωσε στον Κάρολο Παπούλια αυτό το έγγραφο και επικαλέστηκε τα πρακτικά της συνάντησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα