Καλύτερα ο Jackie Moore των Ρέιντζερς

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου των Τέξας Ρέιντζερς, Jackie Moore, πήρε εξιτήριο και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο 73χρονος κόουτς υπέστη αφυδάτωση κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης νίκης της ομάδας του και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσηλευτικό κέντρο. Την επόμενη πήρε εξιτήριο και θα συνεχίσει κανονικά της υποχρεώσεις του στους Τεξανούς.

Προοδεύει ο Γιούκιλις

Καλύτερα νιώθει ο Κέβιν Γιούκιλις, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σύνθεση των Μπόστον Ρεντ Σοξ.

Θυμίζουμε πως ο εγγονός πολιτογραφημένου Έλληνα νιώθει ενοχλήσεις στη μέση τις τελευταίες ημέρες και πως έχει τεθεί στο περιθώριο.

Εξασφαλίζει όλο τον μισθό ο Pettitte

Επανήλθε στη δράση με ήττα, αλλά ο 39χρονος Andy Pettitte θα εισπράξει και τα 2.5 εκατομμύρια δολάρια του συμβολαίου του με τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Άλλωστε τις επόμενες μέρες θα συμπληρώσει τις απαραίτητες δέκα ημέρες στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Απολύθηκε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Braun

Τον Φεβρουάριο ο Ryan Braun, MVP της περσινής National League και άσος των Μιλγουόκι Μπρούερς, κέρδισε την έφεσή του και αφαιρέθηκε η ποινή πενήντα αγωνιστικών που δέχθηκε λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών. Τότε ο Shyam Das είχε πρωταγωνιστήσει στην ανατροπή της πρωτοβάθμιας απόφασης σαν μέλος της πειθαρχικής επιτροπής του MLB, αλλά πλέον απολύθηκε. Δεν ξεκαθαρίστηκε αν η αποδέσμευσή του σχετίζεται με την απόφασή του. Πρέπει να σημειωθεί πως εργαζόταν για τη λίγκα τα τελευταία 13 χρόνια. Εν τω μεταξύ, η ποινή εκατό αγωνιστικών στον Eliezer Alfonzo ανατράπηκε με παρόμοιο τρόπο και ο παίκτης θα είναι πάλι διαθέσιμος στους Κολοράντο Ρόκις.

«Νυστέρι» σε Alex Gonzalez

Δεν θα αποφύγει την εγχείρηση στο γόνατο, ο Alex Gonzalez των Μιλγουόκι Μπρούερς. Προφανώς θα απουσιάσει από την επόμενη σεζόν ο βασικός shortstop του συλλόγου του Τζορτζ Κοτταρά.

Τέλος ο Romero από Κάρντιναλς

Ο J.T. Romero αποδεσμεύτηκε από τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, οπότε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έμειναν με έναν αριστερόχειρα pitcher στο bullpen τους. To κενό στο βασικό ρόστερ καλύφθηκε από την προώθηση του 23χρονου Eduardo Sanchez.

Επιστροφή για Stauffer

Τον δεξιόχειρα pitcher, Tim Stauffer, επανέφεραν οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες, αφού ολοκληρώθηκε η πορεία του στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Ταυτόχρονα ο Josh Spence υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα.

Τον Ιούνιο θα ανέβει ο Ramirez

Ακόμα και στις 30 Μαΐου μπορεί να ντεπουτάρει ο Manny Ramirez με τους Όκλαντ Αθλέτικς. Άλλωστε έχει εκτίσει τις σαράντα από τις πενήντα αγωνιστικές της τιμωρίας του για χρήση αντικανονικών ουσιών.

Υποβιβασμός του Wheeler

Στα θυγατρικά τμήματα θα συνεχίσει ο reliever pitcher των Κλίβελαντ Ίντιανς, Dan Wheeler, ύστερα από διαδοχικές αρνητικές εμφανίσεις. Παράλληλα προωθήθηκε ο δεξιόχειρας pitcher, Jeremy Accardo, στο βασικό ρόστερ των «ινδών».

Αλλαγές και στους Ρόγιαλς

Τον pitcher, Danny Duffy, πρόσθεσαν στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, έπειτα από το πρό

Keywords
Τυχαία Θέματα