Πλατινί: Το μέλλον ανήκει στις γυναίκες

08:23 8/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αύξηση των γυναικών που παρακολουθούν ποδόσφαιρο στάθηκε ο Μισέλ Πλατινί ο οποίος ισχυρίστηκε πως το μέλλον του ποδοσφαίρου ανήκει στο γυναικείο φύλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό "Famiglia Cristiana", ο πρόεδρος της UEFA τόνισε: "Το μέλλον ανήκει στις γυναίκες. Τα επόμενα χρόνια το γυναικείο ποδόσφαιρο θα είναι η μεγάλη αποκάλυψη. Οι γυναίκες θα πρωταγωνιστήσουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ήδη η αύξηση των γυναικών που παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου είναι εντυπωσιακή. Το μέλλον τους

ανήκει".
Ο Πλατινί αποκάλυψε και τον τρόπο που θα σφυρίζουν οι διαιτητές στο EURO 2012: "Μετά από φάουλ, αν αυτός που το έκανε απομακρύνει την μπάλα, θα τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Κίτρινη θα παίρνει και κάθε παίκτης, εκτός του αρχηγού, που θα μιλά με τον διαιτητή. Πρέπει να συμμορφωθούν όλοι με αυτούς τους κανονισμούς".
Για την χρήση της τεχνολογίας στις αμφισβητούμενες φάσεις, ο πρόεδρος της UEFA δήλωσε: "Το κόστος είναι πολύ υψηλό. Μόνο οι πιο πλούσιες ομάδες θα μπορούσαν να το αντέξουν. Για την ώρα αυτό είναι ένα μακρινό σενάριο".

Keywords
Τυχαία Θέματα