Χωρίς Παππά, Νοτιά το πάρτι της Aegean

00:07 8/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το καθιερωμένο πάρτι της εταιρείας Aegean αναμενόταν φέτος με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε καλέσει σε αυτό τον Πέτρο Παππά, τον Νίκο Νοτιά, τον Πόλυ Χατζηιωάννου και τον Γκίκα Γκούμα και είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ένα πιθανό αντάμωμα όλων αυτών των οικονομικών παραγόντων θα μπορούσε προκαλέσει εξελίξεις που θα αφορούσαν την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Ο Παππάς

και ο Νοτιάς δεν έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία είναι ακόμη σε εξέλιξη. Μάλιστα, για τον δεύτερο υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής για τη Νέα Υόρκη, οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Επίσης, μέχρι στιγμής οι παρευρισκόμενοι δεν έχουν αντιληφθεί να βρίσκονται στην εκδήλωση ούτε οι Πόλυς Χατζηιωάννου, Γκίκας Γκούμας. Συνεπώς, δύσκολα θα προκύψουν από αυτό το πάρτι «ειδήσεις» για την ΑΕΚ, όπως είχε παρουσιαστεί.
Όσον αφορά την εκδήλωση αυτή καθ' αυτή, ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει επιμεληθεί με μεράκι μέχρι και την παραμικρή της λεπτομέρεια. Στην πρόσκληση του ιδιοκτήτη της Aegean ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 3.000 εκλεκτοί καλεσμένη (στην πλειοψηφία τους κορυφαίοι παράγοντες του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου) , οι οποίοι απολαμβάνουν μια λαμπερή βραδιά. Μεταξύ των παρευρισκομένων είναι και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης...

Keywords
Τυχαία Θέματα