Πλατινί: Πώς να σταματήσεις τους ηλίθιους;

13:42 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Κροάτες οπαδοί δημιούργησαν ουκ ολίγα προβλήματα με την συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου στο EURO 2012 με τον Μισέλ Πλατινί να καυτηριάζει την συμπεριφορά τους και αφού τους αποκάλεσε "m@#$κες" πριν λίγες μέρες τώρα επανέρχεται σημειώνοντας πως είναι δύσκολο να σταματήσεις τους ηλίθιους.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της UEFA τόνισε: "Είχα μιλήσει εδώ και ένα χρόνο με την κυβέρνηση της Κροατίας και τους είχα προειδοποιήσει ότι ίσως υπάρξει

πρόβλημα. Πώς μπορείς να σταματήσεις ηλίθιους ανθρώπους; Έχει να κάνει με κοινωνία και εκπαίδευση. Δεν αφορά μόνο την ανατολική Ευρώπη, υπάρχει εθνικισμός σε όλες τις χώρες. Όμως μια περίπτωση είναι αρκετή... σαν χίλιες".
Στην συνέχεια ο Πλατινί αναφέρθηκε στις Ουκρανία, Πολωνία που διοργάνωσαν το εφετινό τουρνουά: "Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Οι λαοί της Ουκρανίας και της Πολωνίας μπορούν να δηλώνουν ευτυχισμένοι και δικαιωμένοι για τον αποτέλεσμα. Έχουν ήδη κερδίσει το EURO. Η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπορεί να φέρει πολλά οφέλη όσον αφορά στην ανάπτυξη των δυο χωρών. Η ατμόσφαιρα στα στάδια είναι κατά 99.9% φανταστική".

Keywords
Τυχαία Θέματα