Γκόμεζ: Η Ελλάδα πάλεψε

12:32 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Γερμανίας προκρίθηκε στα ημιτελικά του EURO 2012 επικρατώντας με 4-2 της Εθνικής Ελλάδας η οποία πάλεψε το παιχνίδι όπως υποστήριξε ο Μάριο Γκόμεζ.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Θα συνεχίσουμε. Είμαι περίεργος να δω τι θα συμβεί στο επόμενο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα θα παλέψει και το έδειξε.

Πέτυχε δυο γκολ, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε με άνεση. Γνωρίζαμε ότι αν παίζαμε το παιχνίδι μας θα προκαλούσαμε δυσκολίες στην Ελλάδα και έτσι έγινε. Ο πάγκος μας είναι πολύ δυνατός και μόλις άρχισαν να χρησιμοποιούνται παίκτες από αυτόν. Τώρα περιμένουμε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία, ώστε να γνωρίζουμε τον επόμενο αντίπαλο μας".
Για την καλύτερη μέρα της καριέρας του έκανε λόγο ο 23χρονος επιθετικός Μάρκο Ρόις ο οποίος δήλωσε: "Ήταν η πιο υπέροχη μέρα της καριέρας μου. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο EURO. Στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν είχα αγωνιστεί, ωστόσο στα προημιτελικά και έπαιξα και σκόραρα και κερδίσαμε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Μετά το πρώτο μου τέρμα, έπαθα κράμπα και δεν μπόρεσα να πανηγυρίσω. Ήθελα να το γιορτάσω με τον Μπόατενγκ, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Τώρα κοιτάμε την αναμέτρηση του ημιτελικού. Εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".
Τα εύσημα στους συμπαίκτες του έδωσε ο Μπαντστούμπερ με τον αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου να δηλώνει: "Ο Ρόις είναι ένας σπουδαίος παίκτης και χάρηκα πάρα πολύ για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ελλάδα. Είχε την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και τα κατάφερε περίφημα. Και ο Οζίλ και ο Κεντίρα είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα, αφού αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή. Ο Κεντίρα είναι πολύ καθοριστικός αφού συμμετέχει τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Ο Οζίλ θυσιάζει το εγώ του για το καλό της ομάδας. Υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι του που, αυτά που κάνει, είναι άξια θαυμασμού. Το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ με την Ελλάδα. Για τον ημιτελικό θα προτιμούσα την Αγγλία και αυτό γιατί νομίζω ότι μας ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μας στυλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα