Μουτίνιο: Με Μπέντο θα πετύχουμε

13:02 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Πορτογαλίας βρίσκεται στα ημιτελικά του EURO 2012 και μπορεί να φτάσει στην επιτυχία της κατάκτησης του τροπαίου χάρη στην παρουσία του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο όπως υποστήριξε ο Ζοάο Μουτίνιο ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στον προπονητή του για το έργο του στην εθνική ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής μέσος της Πόρτο τόνισε: "Είμαι σίγουρος ότι ο Μπέντο μπορεί να μας οδηγήσει στην επιτυχία. Είναι σπουδαίο να έχουμε έναν προπονητή σαν και αυτόν. Κάνει σπουδαία

δουλειά και τον γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια. Έχει βάλει την σφραγίδα του στην ομάδα και κάθε μέρα που περνάει μαθαίνουμε και κάτι καινούριο".
Για την ατομική του απόδοση ως τώρα στα παιχνίδια του τουρνουά, ο Μουτίνιο δήλωσε: "Το έχω ξαναπεί και άλλη φορά, πρέπει να σκοράρω και εγώ σε αυτή την διοργάνωση. Δεν έχω όμως ψύχωση με αυτό, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Μια ασίστ είναι σαν γκολ για εμένα. Αν σκοράρω ακόμα καλύτερα. Πάντως θα προτιμούσα να δω την ομάδα μου να κερδίζει, παρά να πετύχω κάποιο γκολ. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε μια χαρά για εμάς. Επικοινωνούμε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι σίγουρα το σημείο-κλειδί της πορείας μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα