«Πιστεύουμε στον Ντέμη!»

19:22 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης του club των οπαδών της ΑΕΚ στην Νέα Υόρκη, αφού είναι ο μοναδικός που ασχολείται την δεδομένη στιγμή για την σωτηρία της ομάδας με συγκεκριμένες κινήσεις και επαφές του για να επιστρέψει στην διοίκηση της ΠΑΕ. Τα μέλη του club της Νέας Υόρκης ήταν ενθουσιασμένα για την παρουσία του Ντέμη

που έδειξε να το απολαμβάνει. Μάλιστα, στις σχετικές τοποθετήσεις τους στην εφημερίδα των Ελλήνων ομογενών φάνηκαν να εμπιστεύονται τον Ντέμη για τις προθέσεις του και τις κινήσεις που κάνει για να μείνει «ζωντανή» η ΑΕΚ.

O πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Χαρηδήμου, μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή του κόσμου και μεταξύ άλλων τόνισε «Ευχαριστούμε τον κ. Νικολαΐδη για την τιμή που μας έκανε και βρίσκεται απόψε ανάμεσά μας, καθώς επίσης και τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά. Ευχαριστούμε επίσης τους εκπροσώπους των Συνδέσμων Φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και του Ολυμπιακού Τζαμέικας. Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ είναι εδώ απόψε και αυτό μας τονώνει το ηθικό μας και την αισιοδοξία μας». Ερωτηθείς για τις εκδηλώσεις επεσήμανε ότι είναι η τελευταία της περιόδου και ότι θα επανέλθουν ξανά τον Σεπτέμβριο. «Ευχόμαστε τον Σεπτέμβριο να είναι πιο δυνατή η ΑΕΚ και να μας χαρίσει περισσότερες χαρές», συμπλήρωσε. Όσον αφορά τα μέλη επεσήμανε ότι αυξάνονται κάθε χρόνο. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε πέντε νέα παιδιά στο συμβούλιο, είναι παιδιά γεννημένα στην Αμερική, αλλά λατρεύουν την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Αμερικής Παντελής Καραγιώργης συμπλήρωσε «Ο χορός έχει μεγάλη επιτυχία και οφείλεται στην αγάπη για την ΑΕΚ. Ασφαλώς βοήθησε και η παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη, διότι είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπήσαμε και τον αγαπάμε και είναι ένας άνθρωπος που πιστεύουμε σε αυτόν και ευχόμαστε σύντομα να τον δούμε να οδηγάει την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει και πιστεύουμε πως σύντομα θα γίνει. «Πιστεύουμε πολύ στον Ντέμη. Οσο πιο πολλές φουρτούνες τόσο πιο μεγαλύτερη θα είναι η συσπείρωση του κόσμου. Δεν μπορεί να χαθεί η ΑΕΚ». Ερωτηθείς για το πρωτάθλημα επεσήμανε ότι « σήμερα είναι μια γιορτή και δεν πρέπει να αναφερθούμε σε δυσάρεστα. Πλην όμως οφείλουμε να τονίσουμε ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πρέπει να καθαρίσει γιατί από την ΑΕΚ μας έχουν κλαπεί πολλά πρωταθλήματα, όπως εκείνο του 2008».

Ο Δημήτρης Τσάτης, δικηγόρος στο επάγγελμα και ταμίας του Συνδέσμου πρόσθεσε «Μένουμε μακριά από την πατρίδα και η αγάπη για την ΑΕΚ είναι ανυπόκριτη. Ο πατέρας μου Χρήστος Τάτσης καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη και έφυγε κυνηγημένος. Η γιαγιά μου Ελένη Ζολώτα έφυγε και αυτή κυνηγημένη. Από μικρός αγάπησα την ΑΕΚ και θα την αγαπώ είτε είναι στην α’ εθνική είτε στην Γ’ είτε Δ’ εθνική».

Ο Νεκτάριος Κανάκης πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι». «Ο Σύνδεσμός μας βρίσκεται στις επάλξεις για 24 ολόκληρα χρόνια και κάθε φορά που παίζει η ομάδα μας είμαστε όλοι στην Λέσχη για να απολαύσουμ

Keywords
Τυχαία Θέματα